אשכול: חח dr.muslce
צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-07-08, 15:07   #17
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
קודם כל יש הבדל בין לרשום "תרגיע, ומהר" - צורת דיבור תוקפנית ואגרסיבית, שמתפרש ממנה איום, לבין לבקש "לדבר יפה". דבר שני לא קיללתי אף אחד - אמרת "פארש, תגיד לאמא שלך" - מזה משתמע שאין לך בכלל זכות לקרוא לי בשמות גנאי, ואם אתה כל כך מתעקש - אתה יכול לקרוא ככה לחברים שלך, לאמא שלך, לאבא שלך או לכל מי שמוכן לספוג שטויות ממך. לא "ירדתי" על אף אחד.

אני מבין שלשניכם יש לקויות בהנת הנקרא ולכן הייתי צריך לבאר בדיוק על מה מדובר.

אבל מכיוון שאני מבין שאיכשהו באדיקילה (שהחליט לפתוח משתמש חדש למרות שהוא קיבל באן...), נפגע, אני מוריד את הבאן וממיר אותו באזהרה חמורה.
המנהלים כאן הם לא חברים שלך... תשמור על הפה שלך ואל תתחצף. אנחנו קורעים את התחת כאן, ולא בשביל שיכנו אותנו בכל מיני שמות.

דינוס, אני מבין שקפצת להגן באבירות, אבל גם את זה, תעשה במינימום של כבוד. אני לא אקבל ממך הערות ציניות על הדרך שאני מנהל בה. כל דבר אפשר להגיד בצורה מכובדת, אני לא צריך לחשבן לך מה מקובל לפי הסטנדרטים שלך ומה לא.
בואנה צא מהסרט ש'ך אתה כולה בחור בפורום מה ת'מזיין.. אעלק "מוכן לספוג שטויות ממך" כאילו פגעו בך אישית...
ותפסיק לשחק אותה כוסית ועל כל דבר להגיד "אנחנו קורעים ת'תחת על הפורום".
אם אתה קורע ת'תחת בשביל לעשות דברים בצורה השגויה ביותר (באנים, נעילות ומחיקות מטופשות ביותר של נושאים וכו') זה אומר שאתה לא בסדר ולא שאנחנו כפויי טובה.

רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל

תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי:
http://bux.to/?r=rotemtz
Sometime life gets you down, Just KEEP EATING
look מנותק