ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
קודם כל נתת הסברים מאוד יפים אחי אבל יש גם הבדל בין להגיד אתה יכול להגיד את זה לאמא שלך כי היא אולי יכולה לספוג את זה ממך לבין לאמא שלך תגיד פארשית אתה לא חושב ... ?
בכל מקרה לא קפצתי בשום אבירות זה פשוט היה מגעיל מה שעשית ולא בוגר ואני לא רואה שום סיבה שאני לא אוכל לתת על זה ביקורת אחרי הכל אתה מנהל לטובת הגולשים אז מי יתן עליך ביקורת אם לא הגולשים ? :|
בכל מקרה אני לא חושב שאמרתי משהו בצורה לא מכובדת אני פשוט חושב שאולי נפגעת קצת והבנת שאתה אשם ואתה מחפש איפה להאשים מישהו....
וסתם עצה לדרך ניהול שלך תפסיק לתת על כל דבר באן אם הוא קשור אליך אתה מנהל וזה סבבה אבל אתה לא שונה מאף אחד פה אם מישהו קורא למישהו מניאק הוא לא יקבל שום באן אבל אם זה לך הוא כן יקבל ? איפה ההגיון ?
יום טוב.
|
זה דברים שמתפרשים - "פארש, תגיד לאמא שלך". משמעות המשפט - פארש אתה יכול להגיד לאמא שלך אם תרצה, לא לי. מה, אני צריך לרשום ספר על משמעות של כל משפט שאני רושם?
דבר שני - אין לי בעיה עם ביקורת, אולי הייתי קל מדי על ההדק, כזה אני אימפולסיבי. אני לא איזה חמור עם ראש של בטון (אולי טרפזים מבטון), שאני לא יודע שאולי לא הייתי צודק באלף אחוז.
אבל תלמד להביע דיעה. מה אני חייב לך משהו שאתה מדבר אליי ככה? במין דורשנות כזו?
ודבר אחרון - קללות וכאלו, זה לא משהו שיתקבל כאן. זה התנהגות שצריך להשריש - אבל הפורום הזה מיועד לדיונים ולא לריבים, ולאט לאט שהפורום יתקרב לסטנדרטים הגבוהים של חו"ל - מישהו שיגיד למישהו אחר דביל במקום להגיב עניינית, יועף. ככה זה צריך להיות.