צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-07-08, 00:06   #57
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
בתנאים שיש לך שם ובחוסר ודאות שאתה נמצא בנוגע למצב שלך מבחינת מאסה\חיטוב לא הייתי הולך על התוכנית הזאת - יש עוד המון תוכניות אחרות.
כמה זמן אתה מתאמן?
אני חושב שאתה צודק.פתחת נקודה נוספת למחשבה עם איומי הפציעה :d .
לפני שהתגסייתי (לפני כמעט שנתיים)התאמנתי שנה וחצי מאוד מאסיבי.
ב8 חודשים האחרונים חזרתי לשגרת אימונים מרשימה(ביחס לחיי צבא)-הגעתי למשקלים יפים מאוד והתפתחות מאוד מרשימה בתקופה הזו.הרבה בזכות גנטיקה טובה מאוד ותזונה ראויה-כעת צריך להוריד מעט אחוזי שומן.לפי מה שאתם אומרים-אתה יוצא מתכנית שכזו (במידה ויש לך אפילו טיפה של נטייה להשמנה)עם אחוזי שומן גבוהים יותר בעקבות כמות הקלוריות היומית(והמטורפת).
התכנית שאעבור אליה (במידה ואחליט באמת שלא לבצע את התכנית הזו-שדרך אגב רק תדחה.בסופו של דבר אבצע אותה)תהיה abcd עם טווחי חזרות משתנים בין תרגיל לתרגיל.אין יותר מידי ברירות(או לחלופין -גיוונים כלשהם בין שבוע לשבוע.שבוע אחד עם מס' חזרות נמוך,שבוע לאחר מכן יותר חזרות,שבוע כבלים וכו'...).
עניין אחוזי השומן כרגע מאוד מפריע לי.אני רחוק להיות שמן-אך נחוש בדעתי לחזור למצב שבו הייתי(מבחינת אחוזי שומן) לפני עבודת המאסה.
משם להתאמן בראבק שוב.
השאלה היא שוב-האם הסיכוי לפציעה הוא ממשי?אני בטוח שארבל (שהפך כבר לסוג של "גורו"-ובזכות יש לציין)שילב חיטובים מידי פעם במשך השנתיים הבאות(שבהן על פי דבריו הוא דובק בתכנית)-אשמח לשמוע את דעתו בעיניין.
ד"א-בבסיס יש לי גישה למטבח בכל שעה פחות או יותר.חלק מהסכמות.
זה אומר - גישה לגבינות,לחם,וגם להכין בשר בערבים במידת הצורך.הכל תלוי במידת העצלנות שלי.

נערך לאחרונה על ידי ori_s4, 07-07-08 בשעה 00:10.
ori_s4 מנותק   הגב עם ציטוט