צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-07-08, 12:00   #5
rg12
חבר פעיל

הסמל האישי שלrg12

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vodex צפה בהודעה
מאוד קל להגיב כזאת ביקורת לגבי מתחרים אולי הרמה שלהם לא כמו הטופ בארץ שזה מאור זרדז נאור זיו סטס וכו אבל אני חושב שאם כל הכבוד מגיע להם קצת כבוד הזלול פה עובר כל גבול כיאלו השחיפים פה של הפורום אין בכלל זכות סיצוץ אתה אפילו לא חצי מהם מגיע להם דעתי את הכבוד שמגיע אלהם הם עבדו קשה כדי להגיע לתחרות הזה.. מתחרים שלא ברמה כזאת גבוה מגיעים לתחרויות האלה שקצת פחות ברמה על מנת לקבל נסיון כדי להתקדם בתחריות היותר רציניות
אני לא אמרתי שאני יותר גדול או יותר טוב מהם מכל בחינה שהי.
אבל כשאני יגיע לרמה הזאת, אני עדיין לא ילך להתחרות. במיוחד לא עם בטן כמו שלהם, רמת ייבוש ואחוז שומן גבוה וחוסר פרופורציות מאוד גדול, במיוחד בין הפלג גוף עליון לרגליים. לרוב שם יש רגליים מאוד קטנות וזה מראה על חובבנות.

והעניין של ניסיון הוא ממש דבילי, לא צריך נסיון בשביל לדעת שאתה לא פרופורציונלי, ולא צריך נסיון בשביל לדעת איך למרוח על עצמך שמן לפני תחרות. אם כבר לראות איך אתה מתחטב לרמה של תחרות ולהבין את הטיימינג של החיטוב והייבוש לפני תחרות, אבל אני לא מאמין שזו הסיבה שהם עולים להתחרות לא מוכנים.

יש כאלה שעושים את זה בשביל החוויה, אבל אני אישית לא יעלה על הבמה מבלי להיות בטוח שאני בין הטובים.

לדוגמא, מאור זרדז (לא שהוא כזה אדיר כמו שעושים ממנו, אבל הוא טוב), עלה להתחרות בפעם הראשונה במצב יחסית מאוד טוב. ואם ניקח את זה רחוק ומקצועי יותר, אז יש את פיל הית' שהתחיל להתחרות ממש לא מזמן, וכל הזמן שהוא לא התחרה הוא רק בנה את עצמו לתחרויות ברמה גבוהה.
rg12 מנותק   הגב עם ציטוט