צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-07-08, 22:11   #14
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alfi צפה בהודעה
לא אמרתי שאני עוזב,כי אני לא.עכשיו בעומס העבודה יוצא לי הרבה פחות להגיב מפעם,אבל כשאני מתעדכן כל כמה ימים אני שם לב שדברים רק מחמירים,אני מאמין שחלק ניכר ישתנה (בתקווה),לדוגמא כל חברי הכסף,הזהב והפלטינה (בחייאת מה אנחנו בגן?!),אני מאוד מקווה שהשינויים יתפסו איזשהי צורה מסודרת ומאורגנת יותר.בתקווה שבימים הקרובים אני יעלה כמה עצות ייעול בכתובת המייל שלך ושל ארבל,לעומת אחרים וטובים אני כן מוכן להוות צד פעיל יותר בפורום כי כן אני רואה פה פוטנציאל ידע שיתופי אדיר.
שמע אנחנו נמצאים כרגע במעבר בין מערכות פורומים ויצא משהו משובש. בגדול זה אמור להיות משהו יותר אקסקלוסיבי - הרבה פחות אנשים בכל קבוצה. בכל אופן זו מערכת דירוג כמו שיש בהמון פורומים בעולם, מרבית אלו שאני מבקר בהם ולמרות שזה נראה לך ילדותי - הרבה אנשים, גם מבוגרים , רואים בזה כבוד. גם כשאני קיבלתי תארים כאלו, כמה שאמרתי שזה לא מזיז לי - זה הרגיש כאילו מעריכים אותי וזו הרגשה טובה. התיבה שלי פתוחה להצעות בכל אופן... מקווה שבקרוב יחזירו לי את יכולת הניהול.

גיל, אני מקווה שההרגשה שלך תשתנה - סה"כ תנסה לזכור למה באת לפורום הזה, רמז -
ותזכור שיש כאן הרבה שעוד יכולת להועיל לך בנושא הנ"ל. מקסימום קצת פחות תתעסק בדיבורים הכללי ובעצומות המלהיבות האלו
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט