צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-06-08, 00:37   #49
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
או שלא...

וד"ר מאסל, תכלאס אני לא מבין למה קיבלת ניהול. יש לך ידע ובגלל זה אתה צריך לקבל שם ירוק כזה כמו של אלפי, zed או משהו בסיגנון. לנהל אתה פשוט לא יודע, שזה בסדר, זה לא סוף העולם. אל תתיימר לעשות משהו שאתה לא יודע. או שתיקח לך דוג' מארבל,רן שהם אשכרה יודעים לנהל, ולא עושים רוח ומכים על החזה ואומרים "יש לי כוח, אני מנהל, תנו כבוד".
פרוש מהעסק הזה, הוא לא בשבילך. אתה כל הזמן מזכיר שאתה ותיק, 5 שנים בפורום, who cares? ותק זה טוב ויפה, אבל זה לא מקנה לך ידע בניהול. מנהל לא צריך כל הזמן לנעול, להביא באנים או בקיצור להראות נוכחות. אפשר לנהל גם בדרכים שקטות - שוב, קח דוג' מארבל ורן.

אוף, עוד יום עבודה בפתח
יום כתום.
אני מעריך את המחמאה ,אבל אני לא חושב שזאת תגובה לעניין ,אלון פשוט מנהל מסוג שאתם עדיין לא מכירים ,אני באופי שלי שכונה ,לא יעזור בית דין ושום דבר לא ישנה את זה ואני תמיד אשאר קצת שכונתי בכל דבר שלא נוגע לתחרויות שזה מבחינתי ערך עליון.אלון טיפוס קשה יותר ,וזה בדיוק מה שהפורום הזה צריך ,מנהל שיודע לאכוף את החוקים ולפעמים להיות קצת "מניאק" ,כשאני לא יכול ,אני מאוד אוהב את הגולשים פה (לפחות את רובם) ולא תמיד יש לי לב לצאת "בן :):):):)" ולהתחיל להעיף באנים ולסתום פיות למרות שזה מגיע להם ,אלון מנהל בדיוק כמו שאנחנו צריכים שהוא מנהל ,וגם אם לפעמים הוא מחליט טיפונת בפזיזות ,הוא עדיין מבצע את התפקיד שלו על הצד הטוב ביותר ,ובדיוק כמו שהוא צריך לבצע אותו.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק