אשכול: מי זה?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-06-08, 11:48   #34
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
בן כמה אתה בכלל? בואנה יא מסכן עוד לא התגייסת ואתה מדבר כמו מינימום סגן הרמטכ"ל.
אלוהים ישמור.
תראו מי מדבר, "הלוחם מהסרטים", כולה שנתיים בצבא ומרגיש כאילו הוא יכול לפתוח פה על כל מלש"ב שקיים... תן לי לחדש לך משהו, מליונים עשו את מה שעשית ואפילו יותר, ומליונים עוד יעשו.

אפילו אם היית כבר חודשיים בצבא לא הייתי מדבר איתך בכלל כי גם אז עדיין לא היית מכיר את המסגרת הזאת בשיט.

חוצמזה, הגיע הזמן שכול הילדים פה יבינו שיש גם אנשים שלא התגייסו מסיבות כאלה או אחרות. שני חברים טובים שלי, למשל, אין להם ממש כסף והם חייבים לפרנס את המשפחה ( ובמקרה אני מכיר כמה כאלה).. אחד כבר השתחרר מזמן השני עוד מעט השתחרר - כול השירות שלהם הצבא בכלל לא התחשב בהם. להפך, רק הקשה עליהם. אז תבינו, לא כולם יכולים להיות במסגרת הזאת. ויש עוד אלף ואחת סיבות.
לא להתגייס לצבא כי צריך לפרנס את המשפחה זה עוד בסדר, אבל לא להתגייס לצבא כי "לא מתאים לי" זה, עם כל הכבוד, שיא הלוזריות.

וDINO, אני מוכן לשים כסף שגם אתה עוד לא הגעת לתל השומר לפי צורת הדיבור שלך. אצל הגו'בניקים, יש כ"כ הרבה תפקידים שאפשר לוותר עליהם שאין לך מושג אפילו.
ובנאדם שפוסל מישהו בגלל שהוא לא היה קרבי הוא אפס.
דבר ראשון, התפקיד שאליו הגעת תלוי הרבה בך... ככה שאם הגעת לאיזה תפקיד מעאפן אני בטוח שיש סיבה לכך, ולא ש"נפלת בין הכסאות".
דבר שני, אף אחד פה לא פוסל מישהו שלא היה בקרבי.
אני גם לא קונה את התירוץ ש"יש כאלו שהצבא לא מתאים להם" ו"זו מסגרת קשה"... עובדה שמליונים עשו את זה, מליונים יעשו את זה, אז אלא אם כן יש לך בעיה רפואית או מנטלית קשה אין סיבה שגם אתה לא תעשה את זה.
VoRteX מנותק