סוף סוף מישהו נורמאלי שאומר תאמת ומוכיח להם הכול.....
זה מלמעלה.. אתה צודק אחי.. אבל שמע יש כאן בעיה שהתקשורת שלנו בעצם לא עוזרת לנו בהסברה לעולם תצד שלנו להפך הם מסבירים תצד של הערבים... וזה כזה מעצבן אני לפי דעתי צריך קצת לשנות תמדיוניות כאן ולא ללתת לתקשורת או לכל כתב שכונתי מסריח להתחיל לכתוב כתבה שמגנה יהודים בלי שבכלל בדק תטענות ץ..... ומה שמעצבן שהם לא אומרים למה זה קרה ומה הם עושים לנו..
יענו זה תקשורת יהודית שכול הזמן פוגעת בביהודים חתיכת חלאות אדם מזדיינים... תאמין לי שלתקשורת כאן יש אשמה גדולה בלמה ששונאים אותנו..... כי תחשוב שהעולם רואה שתקשרות שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווו כול הזמן מספרת על מקרים שהערבים כול כך מסכנים......... אז אם זה ככה זה ברור שהם יחשבו שזה נ כון.......... וברוב המקרים זה לא באמת נכון.................... ואני לא מבין על כול מקרה אחד שאולי בטעות קרה לערבי ע"י יהודי ומה שבטוח קרה בצדק... יש אלפיי מקרים של חוסר צדק שקורה עם ערבים נגד יהודים... אבל למה אותם לא מפרסמים.... למה כי זה קורה כול הזמן ויענו זה לא סקופ וזה לא לפי האינטרסים שלהם כי יש את התחנות חדשות הגדלות הערביות כמו אלגזירה......... מי ישמע דבר כזה ערבים שנחשבים אזרחים ומקבלים את כול הזכיות מגנים את המדינה בתוך שטחה אחרי שקיבלו עבודה מיהודי בשביל להשתלב הם מגנים תמדינה ובמקום לעצור תתופעה הזאת מעודדים אותה ומצדיקים אותה מזה הדבר הזה... קודם כול צריך להתחיל לעשות צנזורה גדולה יותר על התקשורת בעיקר על מקומות כמו וואלה ו y net שהם בכלל עברו כול גבול... וגם להתחיל לקחת אנשים כמו הבחור הזה שיודעים ושולטים במקורות הסיכסוך ובאמצעותם להוכיח לעולם כמה הערבים הם בהמות..... זה לא ששאנחנו כאן האנשים הבהמות אלה הערבים.... רק צריך להסביר את בצורה יפה.......