צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-06-08, 19:34   #4
ori_s4
חבר פעיל

משום מה אין לי אפשרות לערוך את ההודעה , אז אאלץ להוסיף את דברי בתגובה נוספת.
במשך כמה שעות קראתי את דברי חכמי הפורום.
לא מצאתי שום דבר בעיניין אימוני סופר סט בתכנית אימון של חיטוב,כך שמאוד אשמח לדעות,והמלצות לכאן או לכאן.
במידה ואנטוש את עיניין הסופר סט , אני מעוניין בחלוקת Ab (כרגע עבדתי במאסה במשך 4 חודשים בערך בתכנית
B- גב - כתפיים - יד אחורית
A - חזה-רגליים-יד קידמית .
האפשרויות העומדות בפני(ולא,אין לי מושג מה עדיף לתקופה לא ארוכה של חיטוב) - או להשאר עם החלוקה הנכחית כאשר אני מבצע - חזה - 9 סטים - בין 7-9 חזרות בכל תרגיל.

*רגליים-9סטים-בין7-9 חזרות בכל תרגיל(תאומים12 חזרות).
*יד קידמית-7 סטים - בין 7-10 חזרות בכל תרגיל.

B - * גב - 9 סטים-בין7-9 חזרות בכל תרגיל.

*כתפיים- 7 סטים-7 חזרות - דחיקת כתפיים - דאמבלים. הנפות לצדדים -12 חזרות.
*יד אחורית-7 סטים-בין 7-10 חזרות בכל תרגיל.

קיימת אפשרות נוספת של עבודה באותה הנוסחה רק בחלוקה אחרת(זה אולי יהיה עדיף,למרות בלבול השריר שנוצר במעבר לחיטוב,לשנות בכל זאת תכנית אימון משום שעבדתי עם הנכחית כ4 חודשים.)-אני מעוניין במשהו אולי קצת שונה ומעניין.פתוח להצעות מכל סוג שהם בנוגע לתכניות חלוקה,כמות סטים או מספר חזרות - אני שוקל אימוני סופר סט בגלל העצימות הגבוהה,וזמן שמתקצר ומאפשר עבודה אירובית - בנוסף לזה,יש לי התאוששת מהירה מאוד,כך שזה לא יהווה בעיה חמורה.

יש לציין שאת "רעיון" מספר החזרות הנמוך שאבתי מ"חכמי הפורום",בטענה שבחיטוב ובזמן גרעון קלורי לא תהיה אפשרות לגדול,אז לשמר את הקיים תהיה האופציה הטובה ביותר,ולכן מספר סטים יחסית נמוך ביחס למאסה,בעצימות גבוהה(מספר חזרות נמוך ומשקל גבוהה)תהיה הפשרה האולטימטיבית.

אשמח לרעיוונת בהקדם האפשרי - תודה מראש - אורי.
ori_s4 מנותק   הגב עם ציטוט