צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-06-08, 20:14   #5
qaz777
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 5
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deus ex machina
זה מאוד תלוי איזה סוג מתאמן אתה , הסקוואט ראק כמעט אף פעם לא בשימוש , אבל כן משעה 5+ אימונים מתחילים להיות אתגר .

מה הבעיה לבוא בשעות המתות? עוד לא ראיתי מערכת שאין בה שעות חלון, שתמיד מתחילים ב-8. ואי אפשר לבוא ב-22:30...
אתה חושב שבחדרי כושר אחרים לא מפוצץ בשעות האלו? התאמנתי גם במקומות אחרים וגם שם מפוצץ מ-5 עד 10. זו בעיה של כל חדר כושר. לפי דעתי היחס תמורה\עלות בחדר כושר של האוניבריסטה גבוהה ביותר. לא תמצא מחיר כזה בשוק. והדאמבלים הם אותם דאמבלים בכל מקום.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
qaz777,אני לא שוקל דירה כי לא בא לי לחזור מהלימודים ולא למצוא אף אחד אלא רק 4 קירות.
אני גר בדירה ולא חוזר ל-4 קירות. גרים איתי שני שותפים. כמעט תמיד אחד בבית ואפשר לשבת על קפה.
תראה זה שיקול יפה, קשה להגיד מה עדיף. מה שבטוח זה שהקליטה שלך בתחילת השנה תהיה יותר "חלקה" במעונות. תכיר הרבה אנשים על ההתחלה וזה ממש ממש כיף מבחינה חברתית. ההווי במעונות הוא מאוד מיוחד.
אבל שוב, לפי דעתי זה יכול להיות די מתיש. אתה תצטרך ללמוד, ושותף שלך רוצה לנגן בגיטרה, או הביא את הח'ברה שלו לישיבה. הדירה תמיד תהיה מטונפת, ויהיה לך צפוץ שם.
גם אם תגור בדירה, יהיה לך כיף מבחינה חברתית. בהתחלה תכיר את הח'ברה מהלימודים שגרים לידך (אתם תחזרו ביחד מהשיעורים באוניברסיטה הביתה). תכיר את השותפים שלך ואת החברים שלהם. אולי לשותפה העתידית שלך יש חברות כוסיות?
אולי היא אפילו חובבת טופלס בדרך מהמקלחת לחדר...

בכל מקרה אם החלטת מעונות. אני ממליץ בכל פה ללכת למעונות ג'.
qaz777 מנותק   הגב עם ציטוט