ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
איך רמת המעונות שם?
|
תראה, אני לא הייתי במעונות בירושלים, אבל זה זול (בטוח יותר מירושלים). בירושלים כפר הסטודנטים (שלא יהיה כל כך רלוונטי כי זה רחוק מהפקולטה שלך עולה משהו כמו 1300 שקל לחודש) בב"ש אתה יכול בסכום כזה להשכיר דירה ולשלם את כל החשבונות (באותו הסכום, וישאר לך עוד כסף לאיזה בקבוק ויסקי טוב)
לגבי המעונות, קיימים שני מעונות. האחד נמצא בשכונה ד' ונקרא "ד" והשני נקרא "ג". תנחש באיזו שכונה הוא ממוקם?
ברוב החדרים יש מזגנים (להערכתי מעל ל-80%).
מעונות ג' שווים קצת יותר לדעתי. חלק מהבנייינים שופצו בשנה שעברה. יש מכולת, מכבסה, חדרי מחשבים, חדרי לימוד, המון דשא וקרוב לשני פאבים ששווים. יש את הבניינים המשופצים, בניינים שאינם משופצים, וקרוונים. המעונות מטר מהבריכה ומהחדר כושר. במעונות ג חיי החברה קצת יותר מוצלחים לטעמי. בג' יש גם כמה חוגים אם אתה בעניין סלסה, וג'אגלינג עולים לי לראש.
במעונות ד יש גם כן חדרי מחשבים, חדרי לימוד מכבסה. ויש את הפאב הכי זול בערך בב"ש במרחק יריקה. יש בד' כמה סוגי בניינים. יש בניינים חדשים (לשנים מתקדמות - לא רלוונטי אליך) ועוד כמה סוגים שונים (2 קומות\שלוש קומות). ב-ד' יש יותר פרטיות.
אני לא הייתי הולך על מעונות. אתה לא בוחר את השותפים שלך. לך תדע על איזה שותף תיפול. הפרטיות במעונות מופרת לעיתים קרובות. אמנם במעונות זה ממש כיף מבחינה חברתית, אבל אין לך ממש מקום משל עצמך.
בקיצור תעשה את השיקול שלך. אם אתה שואל אותי, עדיף לעבוד איזה יום בשבוע ולשדרג את עצמך לבית אמיתי משלך.