אשכול: אימון גב
צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-06-08, 00:45   #9
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA
האם עומס משקל זה פונקציה לגדילה? כמו שאמרת בפוסט עם ארבל על התאומים, בסמיט אתה יכול להעמיס 300 קילו אבל בסקוואט אתה עושה 150 אז סמיט יותר טוב מסקוואט לתאומים?
ומה שאמרת לחזה אני מסכים איתך מאד, מה שאני אומר זה אם אתה רוצה לעבוד רק על היד האחורית אתה תעשה לחיצת חזה?
אם אתה רוצה לעבוד רק על הגב אתה תעשה תרגיל רגליים? הגירוי לרגליים בדדליפט גדול פי 10 מהגירוי לגב, התרגיל הזה מתמקד בכוח של הרגליים.
העבודה של הגב התחתון היא של ייצוב, אתה יכול לקבל את אותו אפקט גם בבנט אובר ולהרוויח עבודה טובה גם לגב העליון. בדדליפט העבודה של הגב העליון היא לשמור על המוט קרוב לגוף כשהוא גם ככה מתחיל קרוב לגוף והקרוב הוא בטווח תנועה ממש קטן.
שכול אחד יעשה מה שבא לו, אני חושב שאת הדדליפט יש להשאיר לאימון רגליים ואת התרגילים ששריר המטרה שלהם הוא הגב ולעשות באימון הגב. אם כול כך רוצים לעבוד על הגב התחתון אפשר בבנט אובר או ספסל רומי אם ממש רוצים. לפי דעתי חבל לבזבז את האנרגיה של הרגליים בשביל עבודת ייצוב של גב תחתון.
אה, הבנתי אותך פחות או יותר. כן, מן הסתם דדליפט זה תרגליים לרגליים אז זה טיפשי לעשות אותו באימון גב.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט