צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-06-08, 15:58   #11
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
זה עובד ככה גם במוסדות לימוד אחרים, למשל באוניברסיטה גם לא מחזירים דמי רישום. עצם זה שקוראים לזה דמי רישום צריך לרמז לך (אתה משלם על הרישום עצמו, אם נרשמת אז נרשמת).

חוץ מזה לדעתי לא כדאי עכשיו לוותר על הקורס. אם עכשיו אתה לא יכול לעשות אותו אז מתי כן? מה ישתנה עוד שנה?
זה בסך הכל פעם אחת בשבוע, נראה לי משה שחר קצת הפחיד אתכם. זה נכון שצריך להשקיע, אבל זה לא אומר שאתה תצטרך לשבת כל יום ללמוד. יום-יומיים בשבוע צריכים להספיק לך בשביל לעבור על החומר וללמוד למבחנים.
לא אח יקר , פה אתה טועה , זה הקורס המרוכז של ה3 ימים בשבוע , מילא זה היה יום אחד אז ניחא זה היה הרבה הרבה יותר קל ופשוט , משה עצמו גם התקשר אליי ואמר לי שמע ראיתי את הגוף שלך ואת המבחן המעשי והעיוני וחבל שאתה מוותר , אבל לצערי בחיים יש דברים קצת יותר חשובים בשבילי לפחות כרגע ובאמת לצערי זה מונע ממני לעשות את הקורס בתקופה הזאת שהיא קצת לחוצה בשבילי ולא ידעתי שיהיו לי קצת יותר הוצאות מעבר למה שציפיתי וזה רק השאיר לי רושם רע עלייהם בעניין הדמי הרשמה כי בסופו של דבר הם יכולים להחזיר לך את הדמי רישום האלה השאלה היא אם הם באמת מעוניינים בכך.
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט