ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224
מן הסתם שיש פה אינטרס ולא חשבתי אחרת וכן אני יודע שיש פה גם תורמים כאלו שוואלה עושים דברים בשקט אבל תכלס תחשוב על זה שמי שעושה את הרעש מהתרומות שלו זה התקשרות ולא הוא עצמו ועוד דבר , אותם התורמים ה"שקטים" נקרא להם , איפה הם בכל עניין הקאסמים היום?
איפה הם היו במלחמת לבנון? אז עזוב אותך שטויות אחי , כל הכבוד על התרומות שלהם , אני יודע שהבן אדם רוצה כיסא בכנסת ואף יותר במזה , בממשלה ולהגיד לך את האמת יש מצב גדול מאוד שהוא יקבל .
והעניין שהיה לו עם צרפת ואנגוליה - התיק הזה נסגר כבר למיטב ידיעתך..ותאמין לי שלבן אדם לא חסרים דברים בחייו והוא יכול לישון בשקט בטירה שיש לו במוסקבה או בכל המקומות שלו בעולם ויש לו , תאמין לי שהוא לא צריך את המדינה הקטנה והפצועה שלנו וכמו כל איש עסקים גם הוא עושה את רוב דבריו למען הכסף אין פה שום וויכוח , בכל מקרה בוא נסכם ככה שוואלה הדברים שהוא עושה למען אנשים במדינה הזאת הם מבורכים , ואני רוכש המון כבוד לבנאדם הזה.
|
אני בטוח שיש הרבה מאד תורמים שתרמו לחיילים במלחמה ואתה אפילו לא יודע עליהם.
אני חושב שזה היה במלחמת לבנון השנייה שקבוצת חסידים נסעה לגבול כדי לתת אוכל לחיילים ליום שבת או משהו כזה והייתה להם תאונה בדרך והם מתו. אתה בחיים לא הייתה שומע על המעשה הזה אם הם לא היו נהרגים. יש הרבה מאד אנשים שתורמים גם לקאסמים וגם לחיילים שלנו ואתה אפילו לא יודע עליהם. יש הרבה מאד מתקנים של האגודה לעמן החייל שזה הכול מתרומות שאין לך בכלל מושג מי תרם אותם.