ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA
הוא עושה את זה כי יש לו אינטרסים זה ממש לא מטוב לב.
אין לנו הסכם הסגרה עם צרפת והוא יודע שאם הוא יגיע לשם הלך עליו לכן הוא מתחבב עלינו, הוא איש עסקים שעושה הכול בשביל הכסף. למה הוא כול כך מתדהר ומתפאר בצדקות שלו? מי שתורם מאידיאל אמיתי לתרומה תורם בשקט בלי לעשות רעש. יש הרבה מאד תורמים גדולים כמוהו בארץ שאין לך בכלל מושג שהם תורמים כי הם תורמים מתוך רצון אמיתי לתרום ולא בשביל לקנות עוד איזה כיסא בכנסת.
|
מן הסתם שיש פה אינטרס ולא חשבתי אחרת וכן אני יודע שיש פה גם תורמים כאלו שוואלה עושים דברים בשקט אבל תכלס תחשוב על זה שמי שעושה את הרעש מהתרומות שלו זה התקשרות ולא הוא עצמו ועוד דבר , אותם התורמים ה"שקטים" נקרא להם , איפה הם בכל עניין הקאסמים היום?
איפה הם היו במלחמת לבנון? אז עזוב אותך שטויות אחי , כל הכבוד על התרומות שלהם , אני יודע שהבן אדם רוצה כיסא בכנסת ואף יותר במזה , בממשלה ולהגיד לך את האמת יש מצב גדול מאוד שהוא יקבל .
והעניין שהיה לו עם צרפת ואנגוליה - התיק הזה נסגר כבר למיטב ידיעתך..ותאמין לי שלבן אדם לא חסרים דברים בחייו והוא יכול לישון בשקט בטירה שיש לו במוסקבה או בכל המקומות שלו בעולם ויש לו , תאמין לי שהוא לא צריך את המדינה הקטנה והפצועה שלנו וכמו כל איש עסקים גם הוא עושה את רוב דבריו למען הכסף אין פה שום וויכוח , בכל מקרה בוא נסכם ככה שוואלה הדברים שהוא עושה למען אנשים במדינה הזאת הם מבורכים , ואני רוכש המון כבוד לבנאדם הזה.