צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-05-08, 10:11   #29
megashape
חבר פעיל

כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing

ציטוט:
פורסם במקור על ידי QUAD-X
חולון קבוצה של עשירים (**שיעול**מיקי דורסמן**שיעול**) שכל שחקן שם נקנה מהליגות הטובות בעולם, פשוט מגעיל אותי, איך כשמכבי הייתה בטופ הגיעו כל השונאים, ועכשיו כשחולון מנצחת עושים מזה כיאלו הגיע להם, אז נכון הייתה להם עונה טובה אבל מהללים אותם בזכות הכסף שיש לבעלים שלהם שהוא גם המאמן.
מכבי קבוצה עם המון שחקנים זקנים ושחקני ספסל - שילמו לוויצ'יץ' כמה מיליונים טובים בשביל שיישאר משהו ממכבי הישנה, הבנאדם גמור צריך להעיף אותו כנ"ל לגבי בורשטיין.
צריכים לרענןן דחוף את כל השחקנים של מכבי אין בניהם כימיה בשיט אוליי רק בין כמה שחקנים שעוד איכשהוא מצליחים להחזיק את מכבי עם המון מזל.
בקיצור אם הבעלים של מכבי לא יכניסו יביאו ד-ח-ו-ף שחקנים חדשים שיוכלו לעמוד מול השחקנים שנקנו ע"י חולון מהליגות הטובות, מכבי ימשיכו בהתדרדרות.
בנוגע לצביקה שרף, אני לא הייתי מאשים אותו לגמרי בהפסד הוא עשה המון, מה שכן גם אם זה לא משנה אם הראש טוב כל עוד הגוף רקוב.
ולכל הזייני שכל שאהדו את מכבי בנצחונות שלהם ופתאום כשחולון מנצחת אומרים שמכבי קבוצה מגעילה - סתם כפויי טובה, אוהדי ניצחון..
חחח אתה אחד המעפנים, קנאי.

סוף סוף מכבי האלה הפסידו מגיע להם, יש תחרות סוף סוף והלוואי זה ישאר ככה ועוד קבוצות יצטרפו למאבק שיהיה מעניין : )