צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-05-08, 13:06   #1
חלבון מוסיף המון
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום

ברירת מחדל שאלות חשובות בנושא אימונים וחד"כ, עזרה בבקשה

שלום לכולם, תודה שנכנסתם להודעה, אני לא יודע כמה זוכרים אותי אבל אני קורא פה הכל, תמיד ולכן אשמח אם תעזרו לי במקרה הזה- הוא חשוב לי מאוד..

הסיפור הוא כזה, החברה בבניין רוצים לבנות חדר כושר ובשבילי זה מצויין- עוד מעט נגמר לי המנוי, אני לא מרוצה מהחדר כושר (חנייה, עומס בשעות נוחות, מחירים אסטרונומיים) וכמובן שיותר נוח..

אז דבר ראשון יש לי 2 שאלות:
1. איזה דברים חובה חובה להכניס בחדר כושר שכזה? בכל זאת יש מגבלה במקום וכסף ולכן אני רוצה לעשות רשימה של דברים שחייבים להכניס כדי שיהיה חדר כושר מועיל..
2. לא יהיה מאמן ולכן האם כדאי להתשתמש בתוכניות מוכנות מהאינטרנט?

ועכשיו פירוט השאלות:

1. אני חשבתי ככה:
בחדר עצמו: רצפת גומי, צבעים בהירים, תאורה טבעית, מראה ללא עיוותים, מזגן, אקוסטיקה (מוסיקה/טלויזיה)
אירובי: הליכון, סטפר, סקי, אופניים, שק איגרוף
אנאירובי: בנץ' פרס מתכוונן, פרפר, לחיצת כתפיים, פולי, חתירה, כפיפות רגליים, גרביטון, פרפר גדול כזה הכוונה למכשיר הזה:
|הלינק|http://exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/CBStandingFly.html|סלינק|
אביזרים קשורים: מוט קצר, מוט W, מוט ארוך, פלטות ותפסנים לכל המכשירים
בנוסף: גומיות, מדרגות, מזרונים, פיטבול.

אשמח אם תגידו לי מה חייב ממה שאמרתי? מה אפשר לחסוך? האם שכחתי משהו?

2. כמו שאמרתי אין מאמן שם, הורדתי את כל התוכניות שכתובות כאן בפורום ובישראל באדי, האם אתם ממליצים עליהם או בכל זאת כדאי ללכת למאמן אישי? האם זה חדר כושר שפשוט אין לו סיכוי להחליף חדר כושר מוסמך או שיש פוטנציאל?
חשוב להזכיר אני בן 18 ומתאמן שנה בחדר כושר, כרגע עושה תוכנית ABC..

אגב הכנסתי את זה דווקא לפורום של האימונים כי נראה לי הכי מתאים לשאול את זה פה, אם טעיתי- אשמח אם תעבירו את זה לא פורום המתאים..
חלבון מוסיף המון מנותק   הגב עם ציטוט