ציטוט:
מאיפה במישגב אחי ?
בחייאת.. ביישובים של משגב חסר עבודה ?
יש לך מלא.. יש לך מלא מקומות במשגב, מסעדות, קייטרינג, יער הקופים, פינות חי ביישובים עצמם.. לא חסר אחי.
|
מסעדה אני מכיר בעלים של מסעדה, יש גרביי יודפת, אבא שלי יכול לסדר לי שם בתי לעבוד שם, זה 20 ש"ח כנראה לשעה אבל אתה יודע אני מחפש ת'הכי הטרקיבי (הכוונה בעיקר הכי הרבה כסף..), השאלה כמה משלמים, שמע, פינת חי לא בזמן קיץ כשאין מטיילים זה לא כל כך נשמע מקום שיתנו לי עליו יותר מדיי, בינתיים יש לי את המפעל וכנראה ל20 ש"ח לשעה (מדובר בעבודה קצת שוחקת.. לקפל גרפיים כל היום אבל פסדר.. העיקר שיש כסף חח), אבל אני מחפש עבודה שתיתן לי יותר יש גם של 25 ש"ח לשעה ויש יותר..כי ממילא לא משנה לי הקושי..
(אגב, גם שיווק של אבקות חלבון ותוספי מזון עלו על הפרק, אבל הבנתי שזו עבודה הרבה יותר קשה, לא פיזית, כי זה גם מזל, נכון שלהיות משווק זה אחלה ואפשר לעשות הרבה כסף אבל צריך לקוחות קבועים בשביל שיהיה משתלם, ולארבע חודשים לא בטוח שזה מספיק..)
בגלל זה אני מחפש בינתיים עבודות והעבודה שתכניס כמה שיותר עליה אני רוצה ללכת (בגלל זה חשבתי על אילת, 25 ש"ח לשעה פלוס אוכל ולינה במגורי עובדים שם, אני יודע אבל שטוחנים שעות אבל מה איכפת לי, אתה מתחבר עם אנשים נהיים חברים, עבודים ביחד, זה עוזר להעביר ת'זמן של העבודה)