צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-05-08, 21:19   #1
MaXaNN
חבר פעיל

הסמל האישי שלMaXaNN

ברירת מחדל עזרה|המדריך אמר לי משהו חשוב בקשר לאכילה נכונה..

טוב אבל תיהיו רציניים ותעזרו בבקשה זה חשוב לי אז תקשיבו הוא הביא לי דף שכתוב בו ככה:

עקרונות בסיסיים שמתאמן חייב לדעת בנושא תזונה

א.ארוחת בוקר חובה,סמוך ככל האפשר לשעת הקימה

ב.שעתיים וחצי לפני האימון - ארוחה חובה, יותר פחממות מורכבות(קטניות ודגנים מלאים כגון: אורז מלא,לחם מחיטה מלאה וכד')ופחות חלבון(בשר,דגים,דברי חלב דלי שומן,ביצים,קטניות מסויימות)

ג.כחצי שעה לאחר האימון - ארוחה חובה יותר חלבון ופחות פחממות(עדיף פחממות פשוטות-קטניות ודגנים לא מלאים,כגון: אורז רגיל,לחם לבן וכג')

ד.שעה וחצי לפני שינה - ארוחה אחרונה( לא ארוחה כבדה)

ה. לא מומלץ לאכול מטוגן - עדיף קר,צלוי,מאודה בתנור,על האש

ו.יש לאכול 5-6 ארוחות ביום - 3 גדולות + 2-3 קטנות

ז.לא לדלג על הארוחות

ח.לשלב ירקות בכל ארוחה ובין הארוחות 2 ל3 פירות ביום

ט.יש לשתות בין 8-6 כוסות מים ביום

2. תפריט מאוזן שמתאים באופן כללי לכל המתאמנים שרוצים לרדת במשקל

6:00 - קרונפלקס מחיטה מלאה + חצי כוס חלב 1% שומן או 2 פרוסות לחם מלא או קל + 100 גר' גבינה 1.5% שומן

8:00 - פרי(תפוח עץ,בננה וכד')

11:00 - פרוסת לחם מלא + חומוס + פסטרמה דלת שומן(הודו או עוף) + ירקות

13:00-14:00 - צהריים : אורז או ספגטי או תפוחי אדמה( מבושלים עם קליפה) + מנה בשרית דלת שומן או דג + ירקות

16:00 - פרי או חטיף דל קלוריות

18:00 - אימון

20:00 - טונה במים או 2 ביצים קשות(לבן של הביצה) + ירקות + כפית שמן זית + 2 פרוסות לחם מלא

עכשיו השאלה שלי היא שב 1 אני לא ממש הבנתי מה לאכול בבוקר ובערב או אחרי האימון כי לא ממש כתוב וגם ב ד' שכתוב שעה וחצי לפני השינה לא אמרו מה לאכול כי אני יודע שלפי זה אפשר לבנות גוף גדול וחזק כי המאמן שלי אמר ובדק וראינו שיש לי 21.9 אחוזי שומן והוא אמר לי בגלל שגם היד שלך חלשה וכו' בקיצור אני ישאל ככה מה אתם אוכלים בשעות האלו שכתבו כדי שאני ילמד קצת תודה...
MaXaNN מנותק   הגב עם ציטוט