אשכול
:
תמונות חדשות של אסיד!
צפיה בהודעה בודדת
25-05-08, 01:20
#
17
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום
צפה באלבומי התמונות של eminemfan
כללי:
: אלי בן עזרי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי
Night_Wolf
פשוט להקיא על ההודעה שרשמתה ועל הפורום הזה ביחד חחח
מדהים כמה שהרמה פה רק יורדת
יודע מזה אומר נכון?שפורום פיתוח גוף זה בחיים לא יהיה ושום דבר חוץ מזיוני שכל לא יצא מהפורום המסריח הזה
ולהעלות תמונות של רוני,קטלר או דניס וולף אתה או כל אחד אחר יודעים ואז בישביל הספאם המסריח לרשום "סוס" וזהו אין לך ולרוב הקהל פה לצערי הערכה אמיתית לפיתוח גוף אמיתי.
עלי תמחק תתמונות ואל תעלה את זה לכאן בכלל ובכללי שום דבר שקשור לאסיד זה אנשים שלא יודעים להעריך לא צריכים בכלל לתת שיפוט לאחד כמו אסיד,בן אדם התחרה ב5 תחרויות של פאוורליפטינג(בלחיצת חזה) ובמר ישראל לנוער בנאבא בשנת 2006.
אני נתתי תמילה שלי לבן אדם שאני לא אכתוב פה יותר אבל הפעם החוסר הערכה והזילזול הזה כלפי אסיד שהוא כמו אח בישבילי אני לא אשב בשקט ויראה תחוסר זילזול הזה חוגג.
באמת שאין לי מה להכנס לפה יותר וארבל אתה יכול להשעות תמשתמש שלי בכייף ולמחוק תמפתח גוף מתחרה אתה יודע מה דעתי כבר ואת מזה מענין לי.
מקוה שיום אחד יצא מהפורום הזה קצת רצינות והערכה לספורט ולא זילזול לצחוק על FXP אתם יודעים :):):):) אבל בקצב הזה תהיו יותר גרועים מהם.
שבוע טוב
ומי שיש לו מה להגיד :):):):) תפדל מענין לי תביצה
יואו גלעד אני בשוק החמאתי לו!!!!!!!!!
הייתה אי הבנה פה אמרתי שפה בפורום(וזה מעצבן שזה ככה) מעריכים רק אחוזי שומן נמוכים ולא מסה גדולה כמו שצריך להיות!!!!! אני בהלם שלא הבנת את הפירגון שלי אליו