25-05-08, 00:58
|
|
Banned
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
מכיוון שראיתי תמונות שלו בעבר הוא באמת ענק-כנראה הוא בשיא המסה ומפוצץ בנזולים לא?! אחרי חיטוב הוא יראה מעולה-פה בפורום מעריכים רק חיטוב ואחוזי שומן נמוכים ולא מסה מכובדת
|
פשוט להקיא על ההודעה שרשמתה ועל הפורום הזה ביחד חחח מדהים כמה שהרמה פה רק יורדת
יודע מזה אומר נכון?שפורום פיתוח גוף זה בחיים לא יהיה ושום דבר חוץ מזיוני שכל לא יצא מהפורום המסריח הזה
ולהעלות תמונות של רוני,קטלר או דניס וולף אתה או כל אחד אחר יודעים ואז בישביל הספאם המסריח לרשום "סוס" וזהו אין לך ולרוב הקהל פה לצערי הערכה אמיתית לפיתוח גוף אמיתי.
עלי תמחק תתמונות ואל תעלה את זה לכאן בכלל ובכללי שום דבר שקשור לאסיד זה אנשים שלא יודעים להעריך לא צריכים בכלל לתת שיפוט לאחד כמו אסיד,בן אדם התחרה ב5 תחרויות של פאוורליפטינג(בלחיצת חזה) ובמר ישראל לנוער בנאבא בשנת 2006.
אני נתתי תמילה שלי לבן אדם שאני לא אכתוב פה יותר אבל הפעם החוסר הערכה והזילזול הזה כלפי אסיד שהוא כמו אח בישבילי אני לא אשב בשקט ויראה תחוסר זילזול הזה חוגג.
באמת שאין לי מה להכנס לפה יותר וארבל אתה יכול להשעות תמשתמש שלי בכייף ולמחוק תמפתח גוף מתחרה אתה יודע מה דעתי כבר ואת מזה מענין לי.
מקוה שיום אחד יצא מהפורום הזה קצת רצינות והערכה לספורט ולא זילזול לצחוק על FXP אתם יודעים :):):):) אבל בקצב הזה תהיו יותר גרועים מהם.
שבוע טוב
ומי שיש לו מה להגיד :):):):) תפדל מענין לי תביצה
|
|
|