צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-12-06, 14:40   #8
noni
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלnoni

כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
שלח הודעה דרך MSN אל noni

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אין לדעת.
אני מאמין שאם רוצים ואם מפגינים רצינות אפשר להתקדם בכל מקום.
לעומת זאת ברור לגמרי שבמידה ועומד לרשותך ציוד מתקדם יותר, פוטנציאל ההתקדמות, לפחות על פניו, מתגבר.
כשמכון כושר מציע לך מכונות מבודדות (שכמעט ולא ניתן לבצע בתוכן צ'יט) אתה מטפל בשריר טוב יותר.
אם יש לך דאמבל מוכן של 50 קילו, לא תבזבז זמן על הרכבת דאמבלים, האימון ירוץ יותר מהר.
בלחיצות חזה במשקולות חופשיות, אני מזמן יכול להעמיס משקל של יותר מ 40 קילו, אבל מכיוון שבקיסר יש רק עד 35 (וגם זה לא קיים בכל מקום) יש לי בעיה.
עכשיו, בקטע של לחיצות, אני לא מסתכן ומרכיב דאמבל, מפני שהדאמבלים הריקים בקיסר כל כך ישנים שההברגה שלהם הלכה מזמן והסוגרים לא נסגרים טוב.
לא אקח סיכון שהעסק יתפרק לי באמצע העבודה וייפול חלילה על החזה או על הראש.
אני כן מרכיב אותם בתרגיל מסור, שם לא יקרה כלום אם המשקולת תתפרק, מקסימום תיפול על הריצפה.
אצל אמנון עשיתי תרגיל במכונה לכתף אחורית והרגשתי אותה כל כך טוב, שאני לא זוכר דבר כזה.
כשאתה מאלתר, תמיד אתה עושה פחות.
חוץ מזה יש את עניין האווירה, אם תענוג לבוא למכון, לא יעזור כלום - הפסיכולוגיה פועלת והאימון יהיה יותר טוב.
ואחרי הכל חשוב גם ליהנות.
כן זה נכון למרות שאני חושב שלאחר מספר שנים בהן הכוח שלך מגיע למקסימום ומשם כבר אין עליה (בצורה טבעית) המרכיב היותר חשוב יהיה התזונה (בהנחה שאתה מתאמן חזק ורציני) מבחינת האווירה וסוג הציוד זה כבר עניין של העדפות אישיות אבל לא ניראה לי כמו משהו שישפיע על הצורה הסופית של הגוף.אבל אם זה כל כך משפע מבחינה פסיכולוגית אז שווה אולי לעבור מקום, אגב בעיר עם כל כך הרבה מלונות אין אף מקום בסיגנון זה של אמנון ??