ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
חחחח כן זה הורג אותי פשוט הצביעות.
הרי מצד אחד אנשים אומרים פה שהם מתאמנים בשביל עצמם ולא חשוב להם מה אנשים אחרים אומרים, ברוב המקרים מה בנות חושבות.
מצד שני אומרים עכשיו חורף אף אחד לא יראה אותי ככה וככה, רק בקיץ אני יעשה חיטוב בשביל להראות טוב לעיני אנשים.
זה פיצול או מה ?
|
מתאמן צריל להתאמן קודם כל לפני הכל בשביל עצמו, כי הוא אוהב את זה כי זה בריא לו וכי ככה בא לו. זה טבעי לחלוטין ואין שום פיצול בלקבל מחמאות מהסובבים אותך, ולהרגיש וב יותר עם עצמייך שיש לך גוף שאין להרבה.. ושהוא השתפר מאוד מהיום בו התחלת להתאמן. מה זה ביטחון עצמי? ביטחון עצמי לא היה קיים ללא אנשים שמקיפים אותך, לא ביטחון עצמי, לא אהבה, לא חברים, לא כלום... אתה מתאמן ואתה מרגיש טוב יותר עם עצמייך, אבל יד ביד זה הולך עם זה שאתה רוצה (במודע או בתת מודע) שכל הסובבים אותך יראו גם את השיפורים שלך ויתרשמו מזה. אין שום דבר רע בזה. זה לא פיצול - זה אנושיות.
נ.ב.
בוא לא ניהיה ילדים קטנים, בחורף פחות מפריע אם יש לך שומן עודף לפה או לפה ולכן מסה היא קלאסית לחורף, בקיץ זה קצת יותר מרגיז להיות בים / באירועים מסוימים שהבגדים הם מינימלים יותר מהחורף (באופן טבעי) ושאתה נראה יותר מלא, זה מרגיז גם את עצמייך שאתה מתאמן ומשקיע ויש לך שומן עודף מעצבן וזה גם בתת מודע שלך מפריע לך שרואים אותך ככה. לכן בלי זיוני מוח מיותרים, בחורף יותר כיף לדפוק מסה, בקיץ יותר כיף להיות חטוב, מי שיגיד אחרת מנסה להתחכם עכשיו.
(ושלא תבין אותי לא נכון אני הקיץ הזה מתכוון להמשיך במסה ורק קיץ הבא חיטוב... אבל אני חושב שבקיץ יותר כיף להיות חטוב מאשר בחורף).