צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-05-08, 19:45   #8
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

דני:
1) אחי, לבדוק בגרמים זה דבר מאוד מאוד מסובך אני הייתי ממליץ על מדידה בכפות, יותר נוח, פחות מסובך, חוץ מזה כל דבר שונה בגרמים קשה מאוד לדעת כי לא לכולם יש משקל.

2) טעות, אמורים לצרוך כפול 1.5 ממשקל הגוף שלך, אבל כמובן זה מיתוס ואני לא חושב שהוא יופרח בקרוב כי אני דיי מסכים עם זה וזה נראה מאוד נכון והיגיוני, אני לדוגמא שוקל 60.5 ק"ג וביום אימון צורך 110 גרם חלבון וביום ללא אימון 140 גרם חלבון, וכמובן הרבה מאוד פחמימות ופחות שומן.

3) תלוי, יש אנשים שעל אחוז שומן אפסי, בעלי חילוף חומרים ועיכול סופר מהיר, ולמרות שהם מלכלכלים בלי סוף, הם פשוט לא עולים במשקל, כך לדוגמא את רומן (blalbla) מהפורום. הוא שוקל 70 ק"ג ואתה לא תאמין כמה חלבון, פחמימה ושומן הוא צורך, חלבון הוא צורך כפול 3 מהמשקל שלו, הרבה מאוד פחמימה ושומן, למרות זאת הוא לא עולה במשקל, מבין? זאת בעיה, ולכן יש את אלה שמלכלכים כי אין להם ברירה אחרת.

3 סקופס= 3 כפות, שזה בעצם מנת הגשה, בקיצור ולעניין: סקופ= כף מדידה מלאה, קווקאר= שיבולת שועל.. תמרים של מג'הל= התמרים הכי טובים שיש כמובן שאני ממליץ לך עליהם אתה יכול לקנות איזה תמרים שאתה רוצה על זה תעשה אל זה חשבון נפש.
לגבי ארוחת ה10 זה בסדר אחי אתה יכול לקנות בקפיטריה, אם אתה לא מכין וזה לא לשליטתך, מה שאני כן רוצה זה שתוסיף לכריך שאתה קונה פרי, תפוח/תפוז/בננה/אפרסק/4 משמשים/מלון/אבטיח וכו

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן להוסיף אותי לאייסיקיו אחי: 320178012, אשמח לעזור יאללה גבר זזתי לישון, ואני יקום עוד 4 שעות (צריך לנוח טוב טוב ללג בעומר)
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט