צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-05-08, 16:48   #1
The-One
Banned

ברירת מחדל עזרה|מה הייתם עושים במצב שלי? עוברים לתוכינת Ab או נשארים בתוכנית הרגילה כנסו.

פרטים עלי גיל כמעט 16 גובה 1.77 משקל 59

אוקי אני מתאמן חודש במכון בערך והייתה לי תוכנית דלילה של איזה 4-5תרגילים אז לא הייתי מרוצה מהתוכנית הלכתי למאמן ביקשתי שעשה לי תוכינת חדשה לי תוכנית חדשה בקשתי ממנו תוכנית Ab אמרתי לו שאני חושב שאני מוכן לזה וזה כול מה שהוא ענה לי זה ככה:אתה עדיין לא מוכן לזה אני חושב שצריך עכשיו רק לשפר את התוכנית ליותר מתקדמת אבל עדיין לא ל Ab הוא אמר גם שאני יכול להפצע עם אני יעבור ל Ab אני יפצע יקרה לי משהו לכתף או משהו ואז אני לא יוכל להתאמן כמה חודשים טובים.
אחרכך הוא שיפר לי תתוכינת והביא לי תתוכנית הבאה:
1.פרפר במכונה 3סטים 15חזרות
2.לחיצת רגליים 3סטים 15חזרות
4.פולי 3סטים 15חזרות
5.כפיפת ברככים 3סטים 15חזרות
6.לחיצת כתפיים 3סטים 15חזרות
7.כפיפותבטן 3סטים 20חזרות
8. פולי עליון בעמידה 2סטים 15חזרות
9.משקולות בעמידה 2סטים 15חזרות (רק זה תרגיל חופשי)

אוקי המאמן רשם בדף של התוכנית עוד חודשיים נקבע תוכנית חדשה ל Ab ככה רשום שאני יקבע איתו תוכנית עוד חודשיים זה אומר שאני צריך להשאר חודשיים בתוכנית הזאת וגם התאמנתי חודש לפני במכון בתוכנית אחרת אז זה יוצא 3חודשים! אוקי לשאלה מה אני צריך לעשות לדעתכם אנשים.. להשאר בתוכנית הזאת חודשיים ורק אז לעבור ל Ab? או פשוט להתחיל Ab כי בדוגרי לבד אני לא מכיר תתרגילים של התוכנית Ab ואני לא ידע לעשות אותם טוב! לא יודע כבר מה לעשות אנשים מקווה שתתיחסו לאשכול ותעזרו ומי שיכול להשאיר איסי-מסנ פה שירשום שאני ידבר איתו ותסבירו לי לא יודע.
The-One מנותק   הגב עם ציטוט