צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-05-08, 15:35   #6
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שייקה
טוב שאימצת את התפריט של ישראל בודי.. זה אמור להיות כדוגמא. בכל מקרה אז ככה, אני הייתי מוריד את הפיטנס בבוקר ומכניס כוס דגני פייבר וואן+ הוספה של כוס וחצי חלב 3% שומן. בארוחה שנייה של 10:00 לא רשמת כמה אתה לוקח מהטונה, בכל מקרה אני הייתי לוקח כף וחצי טונה + כף טחינה גולמית עם שני פרוסות של לחם מחיטה מלאה/לחם שיפון, ארוחה 3 בסדר גמור אני לא רואה משהו לשפר וגם לפני אימון מעולה, עכשיו עשית פה עירבוב ענקי עם השייקים פשוט לא טוב.... אתה צורך חלבון בין ארוחה וארוחה וזה מצויין, סתם ביזבוז ומיותר שתכניס שייק בכל ארוחה, אני לא רואה בזה מעשה נכון, מה שכם אתה יכול לקחת 3 סקופים עם 800-900 ליטר מים/חלב דל שומן ופשוט לערבב לא חייב לפזר בין הארוחות..
עכשיו, אחרי האימון כל התפריט שלך פשוט התבלגן בצורה מזעזעת, מיד אחרי אימון הייתי מוסיף עם האבקה כמה תמרים של מג'הל עם בננה (או שאתה יכול להוסיף סוכר ענבים לאבקה, זה מאוד זול) העיקר שיהיה משהו עם אינדקס גליקמי גבוה. כ-45 דקות לפני אימון הייתי משנה לך הכל ועושה ככה:
שני חביתות+ חצי קופסת טונה+3 לחמים מחיטה מלאה/שיפון+ חצי קופסת קוטג' וסלט גדול מ5-6 ירקות, לפני השינה הייתי מחליף את הארוחה שלך בשני כפות ש"ש (שיבולת שועל- קווקר) עם מעדן של 1.5% שומן..

כמה דברים שמציקים לי:
1) אתה לא רשמת כמה אתה לוקח מכל דבר, נגיד רשמת כריך טונה, רשמת לחם, ריבה, טונה ועוד כמה דברים... תציין כמה בדיוק אתה לוקח מבחינת כמות/גרמים
2) אתה לא רשמת ערכים, מבחינת חלבונים, פחמימות, שומן, קלוריות וכו.. אתה רוצה שאני יעשה חישוב קצרצר ?
3) מטרה??.. מהי? מאסה מלוכלכת/נקייה, חיטוב ? נייטרלי ?

שייקה אני רוצה להתיעץ איתך מה המסנ שלך אחי?
The-One מנותק   הגב עם ציטוט