צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-12-06, 23:33   #1
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty
ברירת מחדל בעיה אחרי נסיעה לחו"ל

כבר בעבר כשנסעתי לחול כתבתי על בעיה שדווקא הסתדרה מצויין אבל עכשיו אני בבעיה הרבה יותר חמורה.

לפני שלושהי מים חזרתי מטיול של כשלושה שבועות בארה"ב (ארץ הג'אנקפוד)
לפני שהייתי בניו יורק, הייתי בשייט על אוניה ענקית (13 קומות, 3000 נוסעים וכד') שיש בה מלא זקנים מליונרים כאלו פשוט יש שם הכל (וגם הרבה הופעות של מוזיקה שבגלל זה בעיקר הלכתי) אבל במשך כל השבוע הזה, היה 24 שעות ברצף, כ15 מסעדות שונות עם אוכל איכותי שונה, ואפשר לאכול כפי יכולתך כל זמן נתון. החלטתי בטיול הזה שאני לגמרי לא מתייחס לפיתוח גוף כדי להנות כמו שצריך (אם כי היה חדר כושר על האוניה יותר גדול מהרבה חדרי כושר שחבר'ה פה מתאמנים בהם) ואכלתי אשכרה כמו חזיר, יותר מאוחר הייתי בניויורק ו..בלי יותר מדי מילים, לא התאמנתי כ3 שבועות ואכלתי כמו מטורף ועליתי איזה 2 קילו נטו של שומן. (ובטח גם ירדתי בשריר)
את השומן ממש אפשר לראות בפרצוף ובבטן ובוא נגיד שזה לא מה שהייתם מאחל לכם (למרות שנהנתי בטיול הזה כלכך שזה היה שווה את זה).
השאלה מה אני עושה עכשיו כשאני בארץ. האם לאכול כמו בתפריט המאסה שאכלתי ולקוות שהשומן המיותר פחות או יותר ירד ואני אחזור להתקדמות שהתקדמתי לפני הטיול? או שאני אמשיך לעלות בשריר אבל השומן הרב ישאר ולכן עדיף לי לעשות חיטוב קצר? (מקווה שקצר)

אני כבר מבקש לא לקבל תגובות כמו "בעיה שלך שאכלת כמו חזיר ועכשיו נדפקת" או משהו בסגנון.

תודה רבה

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט