ציטוט:
פורסם במקור על ידי LittleNigga
BodyKilo
סעמקק חחח דווקא היום חזרתי כשסיימתי את המכון ויתרתי על האירובי, לא היה לי כוח בכלל לזוז..
שמע אחי אני לקחתי כבר חופש, הלכתי שני, שלישי, רביעי זה חופש, חמישי לא הלכתי, שישי לא שבת לא ראשון לא, רק היום חזרתי... זה נחשב חופשה... אגב לא הלכתי בגלל הדיכאון שיש לי ובגלל שהיה לי בגרות בתושב"ע...
ותודה גבר...
denous
ווא תודה אחי... ובקשר לשוקולד והעוגה חחח מה אני יעשה לא התאפקתי ! ושתבין שכשעליתי במסה וזה, לפני איזה חודשיים, לא נגעתי בשום דבר חוץ מהתפריט שלי !
וכל הכבוד לבודיקילו, ממש, אני מצדיע לכל אלה שעושים כאלה שינויים, אגב אם כבר מדברים, עוד מעט מגיע לרדת בגדול החדש... !
אגב אחי אני רוצה לשמר כמה שיותר שריר, לא רוצה להיות ממש רזה, ברור שיש לי מסת שריר, ברור שלא כמו שלך אבל עדיין יש לי טיפה ואני מעדיף לשמר אותה, בגלל זה אני רוצה לעשות אנאירובי...
ואחי אני ממש מעריך את זה שאתה ככה מנסה לעזור, אני הכי תופס ממך פה , ממך ומבודי קילו, תודה שאתם מנסים לעזור
|
שמע אם אתה רוצה לשמר אז תשמר כמה שאתה יכול תתאמן טוב אחי לדעתי תעשה העמסה וביום של העמסה תן אימון FBW תקרא את עצמך זה הסיכוי היחידי עוד איכשהו לשמר את השריר ולגדול אולי בקטנה אבל בצורה הכי טובה לדעתי.
בכל מקרה אחי שמע אתה צריך להוריד את השומן ולדעתי בזה תתעסק עוזב את השריר אתה תעלה אותו גם ככה חבל שיקח לך הרבה יותר זמן בגלל קצת שריר באמת שחבל.
תכנס לזה גבר תתחיל אירובי והכל ויאללה אחי תעשה את זה כבר אל תחכה.
בכל זאת תעשה אימונים אנ-ארובים אבל בקטנה עדיף ששתמק דיותר באירובי לעדתי אחרי שבועיים נגיד ככה או יותר תתחיל גם אימונים אנארובי חזקים אחי.
עדיף לשמור את הכוח לאירובי זה חשוב לך מאוד כרגע זה יתן לך גם אפשרות להכניס יותר אוכל לפה.
ואחי אין דבר כזה לא מתאפק!
אם אתה רואה שאתה לא מתאפק תכניס אז חסה תכניס משהו קטן שעוד בסדר אחי תכניס חזה עוף תכניס קוטג תכניס טונה פסטרמה לא חסר מה אבל לא שוקולד וכל זה !
זה כמו סרטן רק בקטן אחי :]