ציטוט:
פורסם במקור על ידי LittleNigga
חח תודה אחי...
17% זה לא הרבה ? עם הכרס שיש לי חחח זה הרבה...
אני לא יודע היום היה תאימון הכי חרא שהיה לי בחיים.. לא היה לי כוח, קיצצתי סטים ... איזה בסע... בכל מקרה, אני אתחיל לקחת גוואנה, זה ימריץ קצת ויאץ תחיטוב .
אגב אני אוכל עוגה, שוקולד מריר וזה מדי פעם... יעני כל יום בערך (בזמן האחרון בגלל הדיכאון) .
זה יפגע בי הא... ?
|
תשמע...
קח עצה..
תוותר לדעתי במשך חודש על אימונים אנארובים...סתם לוקח לך כוח ומוטיבציה והכל ובינינו אתה לא תגדל מזה או תשמר שריר שאין לך ממש.
וותר על זה...
לך למכון כמו תותח ותדפוק שעה אירובי כל פעם ! 4 פעמים בשבוע ותאמין לי 17 אחוז חח זה שטויות אחי זה חצי מ-34 :]!
באמת שזה כלום נשמה אתה יכול להוריד את זה בחודשיים שלושה אחי אתה סתם מבאס את עצמך....
דרך אגב אתה חייב מוטיבציה או משהו שאני אין לי מוטיבציה וכוח אני תמיד אבל תמיד מנסה לשנות משהו...
למשל משנה תוכנית או קונה תוסף או משנה תפריט או משהו כאילו מתחיל דף חדש...תנסה אחי.
דרך אגב כן כן אחי 4 מלפפונים ביום אחי בלי פירות ובלי כלום... נכון נראה קשה מאוד ? חרטא אחי זה לא כזה קשה תאמין לי שנכנסים בזה חזק ורואים את המטרה מול העיינים זה כלום.
אגב . אם לא תפסיק לדפוק עוגה ושוקולד מריר כל יום אני אבוא לבית שלך ואשבור לך תעצמות מה אתה מישהי במחזור אישה ? בדכאון אז הן אוכלות שוקולד בחייאת ראבאק אחי אתה מעצבן אותי...
כנס מחר או עוד מעט למסן נדבר איתך !
xowaed@hotmail.co.il !!!
חסר לך שאני לא אדבר איתך !
ודרך אגב תקשיב לחבריקו כאן BODYKILO הוא בדיוק כרגע באמצע ירידה ענקית עוד מעט סוגר 23 קילו התותח הזה מגיע לו כל הכבוד !