צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-05-08, 19:19   #23
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

Dvir..
האמת זה די סיכון נכון יש אפשרות לאבד הרבה שריר אבל יש גם אפשרות לא לאבד שריר כלל (כלומר טיפה) ופינגווין הוא הוכחה לזה נראה מה יהיה איתי...
Little כן אחי כפול הרזה אם אני לא טועה ונכון צודק זה מתאים ל-12-15 אני מאמין שאתה עובר את ה-15 לפי התיאורים שלך..
אז בקיצור פשוט אמרתי לך פחות פחמימות פחות קלוריות חלבונים פחות שומן הרבה אירובי וזהו אין צורך בתפריט פשוט תעשה את כל זה אם קשה לך ואתה חייב לעבוד לפי הספר כדי להצליח תכין תפריט והכל...
ולא אני לא על מולטי ויטמין פשוט אוכל 4 מלפפונים ביום... מספק אותי...וכמובן שוב מסטיקים זה מה שעוזר לי הכי הכי הרבה..

DEATHSTORM
אתה מדבר על כמות עור אדירה שבדרך כלל יש כבר לנשים מבוגרות :\
צירוף מקרים :] לי יש יתר עור והאמת לא קצת... באזור הבטן והחזה לא ממש רואים את זה האמת וזה ממש אבל ממש לא נופל זה פשוט שיש לך אפשרות למשוך את זה חח ממש אבל זה עושה לך כפלים זה נגיד לא נותן לך אפשרות להוריד מקומות בגוף כמו הבטן התחתונה ויש עוד אבל זה לא כמוש הגזמת... ודרך אגב רק בזכות זה ש'התנפחתי' במאסה הצלחתי להוריד חלק מהדבר המזדיין הזה.
עדיין נשאר ווואלה לא נשקר.. כן זה סבל באמת אחד הדברים שאני לא יכול לסבול הורס לי הרבה דברים במראה החיצוני מבחינת הפרונט אבל מסתדרים...
זה מה יש ואיתו ננצח.