צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-05-08, 22:41   #49
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alfi
אל תתבאס עוד יותר אבל גם לא יהיה לך סיכה של מגלן (אולי סיכה מוקטנת) כי סיכה,מה לעשות,מקבלים לוחמי היחידה בוגרי 20 חודשי מסלול.תג תקבל.מקווה שתהנה,יש כאלו שלוקחים את זה קשה ועוזבים ויש כאלו שמסתדרים עם מה שנותנים להם.בכל זאת היציאות שלך יהיו טובות יותר משל הלוחמים,ולפעמים,רק לפעמים,גם העבודה שלך תהיה יותר קשה משלהם.
ד"א פאניק נפלת עליו חזק,אבל לפעמים עדיף לקבל את כל המציאות כפי שהיא כי יש לצבא נטייה להציג משהו שהוא פשוט לא כפי שהוא...
חחחחח שמע אחי לא רציתי לבאס אותו, אבל למה שיחיה באשליה ואז שיקבל את זה בבום לפנים ויהיה בשוק?

בנוגע לסיכה - סיכת לוחם [כמו זו שבחתימה שלך] אתה לא תקבל. אתה תקבל סיכת דומה, אבל בקטנה יותר. תג אתה תקבל.
בנוגע לשירות, וואלה זה שירות שיהיה לך מאוד מאתגר ומעניין, יציאות אומנם לא יהיו לך בשמיים [מאמין שתעשה חצאים או חמשושים, נוטה יותר לחצאים], אבל וואלה תסתכל על הצד החיובי שבעיניין הזה - אתה תהיה בקרב לוחמים.

אחי סיכת מגלן אני מאוד בספק אם תקבל. אתה יודע מה אנשים עוברים בשביל לקבל סיכה כזאת? אתה אשכרה חושב שאחרי חודש טירונות 02 תקבל אותה? אני בספק, אבל וואלה אם כן אז סבבה.. למרות שאני מאוד בספק.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט