אשכול: עידכונים
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-12-06, 09:04   #1
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
ברירת מחדל עידכונים

כידוע אני בן 31 ולכן חילוף החומרים שלי הוא לא מהיר כמו אצל רוב החבר"ה כאן שהם בני העשרה
לכן הירידה היא איטית ולא מהירה כפי שחשבתי .

הניגרי נתגלה בתור אדם אכזרי שלא מוותר ולא עושה הנחות גם לא לחברים .
ירדתי בסה"כ 1 ק"ג נשקלתי אתמול , לצערי יצא לי לזייף מעט בתזונה עקב החג +סופשבוע בבית מלון בים המלח .

אני נותן כעת עדיפות עליונה לאירובי ורוב הזמן שאני בחדר כושר אני על ההליכון עם הליכה מהירה , אני עדיין מתאמן עם משקולות אך כעת טווח החזקות שלי נע בין 10-15 חזרות בכל סט ולא משנה על איזה שריר אני עובד , כל אימון אצלי זה מינימום 40 דקות הליכה ולא פחות .
אני משתדל לבקר בקביעות של ארבעה פעמים בשבוע במכון .

מקווה שעד הסמינר בפבואר יהיה שינוי משמעותי ביותר בתוצאות הגוף . זה לא קל וצריך משמעת של ברזל שזה החלק הקשה .
מחפש תמיד גירויים שיתנו לי מוטיבצייה להמשיך כי אחרי כל כך הרבה שנים קשה לשמור על האש שתמשיך לבעור .
המטרה הסופית היא : ..............משקל גוף של 84 ק"ג , ואם אני לא אראה מספיק טוב לדעתי במשקל גוף זה אני ימשיך לרדת ,

בקרוב הולכים להסתיים לי כל תוספי המזון שיש לי אבקת חלבון וחומצות אמינו , ברגע שיגמר המלאי אני לא מתכון לחדש אותו כלל רק אוכל נקי בריא ואיכותי .

בפוסט זה אני יעדכן התפתחויות לטובה ולרעה .
בכונה פתחתי הודעה זו בפורום פיתוח הגוף ולא בשום פורום אחר לא להעביר הודעה זו , כי זה נטו על פיתוח הגוף ולא רק אימונים .
שבת שלום לכולם .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט