עידכונים
כידוע אני בן 31 ולכן חילוף החומרים שלי הוא לא מהיר כמו אצל רוב החבר"ה כאן שהם בני העשרה
לכן הירידה היא איטית ולא מהירה כפי שחשבתי .
הניגרי נתגלה בתור אדם אכזרי שלא מוותר ולא עושה הנחות גם לא לחברים .
ירדתי בסה"כ 1 ק"ג נשקלתי אתמול , לצערי יצא לי לזייף מעט בתזונה עקב החג +סופשבוע בבית מלון בים המלח .
אני נותן כעת עדיפות עליונה לאירובי ורוב הזמן שאני בחדר כושר אני על ההליכון עם הליכה מהירה , אני עדיין מתאמן עם משקולות אך כעת טווח החזקות שלי נע בין 10-15 חזרות בכל סט ולא משנה על איזה שריר אני עובד , כל אימון אצלי זה מינימום 40 דקות הליכה ולא פחות .
אני משתדל לבקר בקביעות של ארבעה פעמים בשבוע במכון .
מקווה שעד הסמינר בפבואר יהיה שינוי משמעותי ביותר בתוצאות הגוף . זה לא קל וצריך משמעת של ברזל שזה החלק הקשה .
מחפש תמיד גירויים שיתנו לי מוטיבצייה להמשיך כי אחרי כל כך הרבה שנים קשה לשמור על האש שתמשיך לבעור .
המטרה הסופית היא : ..............משקל גוף של 84 ק"ג , ואם אני לא אראה מספיק טוב לדעתי במשקל גוף זה אני ימשיך לרדת ,
בקרוב הולכים להסתיים לי כל תוספי המזון שיש לי אבקת חלבון וחומצות אמינו , ברגע שיגמר המלאי אני לא מתכון לחדש אותו כלל רק אוכל נקי בריא ואיכותי .
בפוסט זה אני יעדכן התפתחויות לטובה ולרעה .
בכונה פתחתי הודעה זו בפורום פיתוח הגוף ולא בשום פורום אחר לא להעביר הודעה זו , כי זה נטו על פיתוח הגוף ולא רק אימונים .
שבת שלום לכולם .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
|