צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-05-08, 19:30   #2
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thereal
ההודעה הזו תימחק והמחיקה תהיי ההוכחה הבלעדית על האמת שמסתירים מכם גולשים יקרים.

אוקיי אני אתחיל,
כפי שרבים מכם אינם יודעים גיל גרנות אינו תזונאי ואף פעם לא הוסמך לכך.
העובדה שיש בידיו את הכוח לבנות תפריטים ותכניות אימונים לאנשים היא עבירה על החוק.
רבים מן הילדים שגולשים כאן בפורום מתלהבים מן התמונות ומן השינויים שנמצאים בדף הראשי של האתר,הרשו לי לנפץ לכם את האשליה הבחורים האלה הגיעו לתוצאות כאלו לא רק בגלל תפריט תזונה ותכנית אימונים,יותר מכך אני לא אגיד אין לי עסק עם הבחורים הללו,אך עם הבחור גיל גרנות "התזונאי" יש לי בעיה.
איני מוכן לראות קורבנות נופלים בפח שלו,לבחור אסור לתת תפריטי תזונה כפי שאיני מוסמך לתת ייעוץ פסיכלוגי ולקבל עבורו תשלום תבינו את גודל העבירה!

בקשר למוצרים,ישראלבודי אוהבים להצטייר כזולים ביותר בעוד שחנויות אחרות ,שאיני אציין את שמן מוכרים את אותם מוצרים במחירים הרבה הרבה יותר זולים וההבטחה של ישראלבודי אינה עומדת על הפרק,זוכרים מהי ההבטחה?נשווה למחיר הזול בארץ,מניסיון זה לא כך.

בשלב זה מה שנותר היא החלטתכם מה תעשו עם כספכם ויותר חשוב מה תעשו עם בריאותכם,אמנם אתם חושבים מה מסוכן בתפריט תזונה ,אבל תאמינו לי שתזונה היא חלק חשוב מאוד בקשר לבריאות גופנו.

שיהיה לכם בהצלחה ואל תאמינו לכל לוקש שמוכרים לכם.
לא ימחק, אני אסביר לך למה.

דבר ראשון, זה בגלל שאתה גיי, זה ישאר פה למען יראו ויראו.

דבר שני, בגלל שאתה חרטטן.

על כרטיסי הביקור של גיל, כתוב "יועץ תזונתי", הוא מעולם לא טען שהוא תזונאי. למעשה, אם הוא היה טוען, זה היה נפלא לאנשים כמוך, כדי להרים אותו לשמיים עם תביעה. זה לא קרה, פשוט כי הוא תמיד הצהיר על מה שהוא, יועץ תזונתי.

גם סבתא שלך מייעצת לך לשתות מרק עוף, אמא שלך אומרת לך שחלב זה בריא לשיניים וכן הלאה. מותר לו לתת המלצות תזונה, אתה זה שתבחר אם לקבל אותן. בהתחשב ברקורד שלו (אינספור מרי ישראל, אלפי לקוחות מרוצים ואולי שלושה שלא, שסטטיסטית זה בלתי אפשרי, לך אפילו למשהו רנדומלי כמו ביסלי ותראה שמזה יש יותר שלא מרוצים), הוא גם מגבה את זה בתוצאות.

אפילו המחיר שלו דיי סביר, בהתחשב בזה שהוא חוסך לך את הזמן שיכלת לבזבז במכון, ששווה כ"כ הרבה יותר.

ולסיום? סתם כי אתה חרטטן? אני מזמין כל אחד ואחד פה, שמוצא מחיר יותר זול ממוצר זהה שיש בחנות של ישראל באדי, להגיד להם את זה ולהביא הוכחה (קישור, עלון פירסומי, כל דבר), ולא רק שהם ישוו את המחיר, יש לי הרגשה שהם אפילו יצ'פרו אותו.

אני אסביר לך למה. ישראלבאדי קונים יותר מהיבואן מכל חנות אחרת לתוספי מזון בישראל, מה שאומר שכפועל יוצא, הם מקבלים את המחירים הכי זולים.

כלומר, חנות שמוכרת פחות מהם, בעצם שוברת את השוק ופוגעת ביבואן, ככה שזה לא בדיוק הרצון של אף אחד.

זה בלתי אפשרי למכור יותר זול, אם זה קורה (מבצע פירסומי או מה שלא יהיה), אני מבטיח לך שישוו את המחיר.

תוסיפו לזה את הייעוץ, את מערכת הפורומים ואת הוותק שיש לכם בישראל באדי, ולא תמצאו סיבה לקנות במקום אחר.

גילוי נאות:

אני לא עובד של החנות, לא מקבל ממנה כסף או טובות הנאה.

אבל אני כן מוצא את גיל כבחור מושך ביותר.

גם את יותם.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק