ציטוט:
פורסם במקור על ידי ArschGesicht
שמע.. אתה מתעסק בשטויות
תאכל נורמלי ולך על חלבון יותר חסכוני
הסינטה 6 הזה זה לא מה שיעשה אותך רוני קולמן, זה סתם חרטא
אם אתה רוצה סתם לבזבז כסף תקנה תנסה ותראה אם אתה רוצה להמשיך עם החלבון הזה
|
מתעסק בשטויות?? ניסית את המוצר? תראה לי משהו שמשווה תוצאות מחלבון רגיל למוצר הזה בלקיחה למשך שנים. אתה לא יודע, גם אני לא יודע, אז אל תבלבל את הביצים כאילו אתה חכם, מה סתם חרטא מה? גם אני יכול להגיד לך שאופטימום או חברות אחרות מוכרות הם חרטא, איך אתה יודע שהם טובים? ולמה להשתמש בהם? ומה הקשר לאכול נורמלי? דווקא בגלל שאוכלים נורמלי כדאי להוסיף דברים ואם כבר שיהיו טובים טובים, הרי לא כל היום מתבסס על איזה אבקה. מה זה? הגעתי לפורום של ילדים שלא מבינים שממציאים דברים או מה?
אם כבר משתמשים במוצר, רוצים שהוא יהיה איכותי ואם כבר תוסף אז עדיף שיהיה מיותר מקורות חלבון שאולי אתה לא אוכל באותו היום, ובטח לא כל החלבונים שמופיעים במוצר הזה, ואולי המוצר מכיר יותר מרכיבים ביולוגיים (כפי שרשום). אז בוא ותגיד לי למה לא להשקיע על יותר כשאפשר.
ואם אתה אומר שסתם רושמים והכל שטויות ומשקרים, אז יכול להיות שמשקרים גם במוצר שאתה משתמש בו (במידה ואתה משתמש). ויכול להיות גם להפך, שהכל מציאותי, ואתה פשוט הוזה.
וחלבונים מסוג אחר לא חסכוניים יותר מזה ולא כלום, רק בישראל בודי או בארץ הוא יקר, בחוץ לארץ הוא אותו מחיר כמו הפרו קומפלקס למשל.
המוצר נמצא בראש של רשימת הנמכרים ביותר בBB