צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-05-08, 13:29   #5
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ori_s4
הרגליים שלי חזקות-לצורך העיניין מבצע בדחיקת רגליים דחיקה עם כמעט 200 ק"ג-8x3 .
העיניין הוא שגם ללא משקל בכלל,בנסיון לנתח את התנועה,אני מנסה לרדת עד הסוף,גם ללא מוט,ואני לא מצליח להשאר במצב של סוף התנועה,למטה מבלי לתפוס במשהו.
על קצות האצבעות אני מצליח ,מאחר ואני יודע שזה שגוי ומנסה להשאר על העקבים אני מאבד יציבות.
אילו תרגילי גמישות כלשהם יש בכדי לשפר את העיניין?
סקווטים עד 90 מעלות אני מבצע ללא בעיה עם משקל מכובד-וכן,בגלדיאטור(אין סמית' משין בחדר כושר הצבאי שלי).שאלה נוספת זה לגבי הקימור שנוצר בגב-אני מבליט את החזה החוצה והגב באופן אוטומטי מתקמר פנימה ולא כ"כ ישר-יש אפשרות לעשות משהו בעיניין?אולי הגובהה שלי הוא פקטור שמקשה?(1.90).
שוב תודה.
תראה גם אני בגובה שלך והייתה לי את הבעיה הזאתי.
דבר ראשון כדי מאד שתצלם את עצמך עושה אפילו סתם עם הפלאפון בית. ככה אני עשיתי וראיתי איפה הטעיות שלי.
דבר שני תנסה לבדוק שאולי הטכניקה שלך לא טובה, תנסה לקצת את התחת כמה שיותר אחורה ולמתוח את התחת וההמסטרינג.
דבר שני גם לי יש עדין קצת חוסר יציבות בלי משקל וקשה לי להגיע לדיפ, אבל עם משקל אני מגיע בלי בעיה. יכול להיות שהמשקל שעליי מפעיל על השריר עומס ומותח אותו יותר.
בכול מקרה אני מבצע מתיחות לשיפור הגמישות של ההמסטרינג. זה תרגיל פשוט מאד.
תרים את הרגל שלך למקום גבוה שהרגל תיהיה ב90 מעלות אליך בערך והשנייה על הרצפה. עכשיו תנסה להגיע עם הידיים שלך לכף הרגל כאשר הרגל ישרה.