צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-05-08, 11:57   #46
save_us_Y2J
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל save_us_Y2J שלח הודעה דרך MSN אל save_us_Y2J

אוקיי, כעקרון אם הסיבלת לב ריאה שלך נחשבת דיי חלשה ואתה ואירובי לא החברים הכי טובים אז הייתי הולך על Hiit, או חיטוב דל פחמימות (תתייעץ עם פינגווין הוא עושה אותו) אם אתה מעוניין ממש להגיע לאחוז שומן נמוך כמו 7-8 בלי לפרק את כל המאסה שצברת אז UD2 (אם יש לך עצבים לחרא הזה), 3 ק"ג בשבועיים זאת התחלה טובה גמאני בשבועיים השלתי 3 ק"ג עד כה כבר 4 אבל רצוי לשים לב לא לרדת כל שבוע קילו חצי, בשבועיים הראשונות מסלקים נוזלים לא רצויים אז מורידים הרבה, עכשיו בחיטוב כך את החלבון כיותר קריטי מבמאסה לפחות 2 אפילו 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגופך על מנת להביא לכמה שפחות פירוק מאסה בחיטוב.
עכשיו בנוגע לתמונות נראה חייתי כמו תמיד בקשר לזה שהחלטת ללכת עכשיו על חיטוב אז אני בספק אם אתה באמת צריך :):):):) אתה דווקא נראה טוב מאוד לקיץ ואם אתה כלכך אוהב את ה-bb הייתי מציע לך להמשיך עוד מאסה כי להיות כלכך הרבה זמן על אחוזי שומן כאלו במאסה זה מדהים וצריך לנצל את זה אז תשקול מה שאמרתי.

בהצלחה!

נ.ב

בקשר להגעה ל-7-8% אתה טוען שאתה רוצה להגיע לטופ שלך אתה כבר היית באחוזי שומן כאלו אז זה לא משהו מיוחד בשבילך אז מדוע אתה מפסיק את הגדילה לכמה חודשים בשביל זה? תאמין לי שגם ככה אתה נראה פצצה.
save_us_Y2J מנותק   הגב עם ציטוט