צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-05-08, 01:03   #15
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BenCutler
פיי מדינה של וואחשים ואנשים מסריחים אני לא מבין מה הגאווה בלשים תתדגלים המזדיינים האלה על המרפסות,פדיחות בשבילי לגור בישראל מדינה שכול העולם שונא אותה ולא סתם.חבורת אנשים בלי תרבות וואחשיםב קיצור.
וואי וואיי, עזוב אני כבר לא יודע אם להגיב, אני במקומך אם ככה הייתי מרגיש, אני משער שהייתי בורח גם אם זה יעלה לי בהכל, לוקח את המשפחה ובורח, לא מעניין משכורת וכל זה, רק בורח..

חשבתי להביא לך תמונות מפסטיבלים מברצלונה להראות לך את נפנופי הדגלים, אם תרצה יש גם קהילה יהודית שם אם אתה תרגיש שחסר לך הבית ותרצה לנפנף דגל ישראל בברצלונה :):):):)..
יענו אתה מתרבותיים, שמע, לא נעים לומר אבל גם הגרמנים נחשבו הכי תרבותיים, עזוב אני לא בא לומר לך משהוא זה סתם היה, זה מזכיר לי אחת שעבדה עם אמא שלי, כל הזמן אמרה, "ברוסיה ברוסיה" "ברוסיה ברוסיה" אפשר לחשוב מה יש ברוסיה, קור איימים שלג כל הזמן, ז תסעי לרוסיה, אמא שלי פעם שאלה אותה, למה את פה אם לא טוב לך? הריי את טסה ממילא כל שנה לרוסיה, ועוד יש לך דוקטורט, נראה לך שהיית לרוסיה תשובה, זה היית מכה מתחת לחגורה שאין קרטיסת שהיה יכול לתת טוב יותר- "סעי לרוסיה!!" לא.. היא פהה..
speed מנותק   הגב עם ציטוט