צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-05-08, 20:17   #38
superbik3
חבר פעיל

[quote=עלוש]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי superbik3

זה ממש ממש לא נכון , אנחנו מאמינים באחווה ובשלום בין העמים והדתות , חיזבללה וחמאס האלה בני הזונות הורגים אנשים בשם הדת , וזה אסור לפי הדת , הם רק הורסים את הדת . לא כל מה שאתה רואה בטליוויזיה זה נכון , אם אתה רוצה לדעת מה הדת המוסלמית אתה צריך להתעמק בזה , ותאמין לי אתה תחזור בגישה אחרת .
אני מוסלמי ואני מאמין באל אחד , ומכבד את כל הבני אדם , אף אחד אינו יותר טוב מהשני ,
לא משנה אם הוא מוסלמי , נוצרי , יהודי ... כולם שווים אצל אלוהים , ורק מי שמאמין יתר הוא יותר טוב . - נוצרים קצת פחות כי יש להם כמה טעויות בדת - לא רוצה צהיכנס לזה ולדבר על משהו שאני לא כ"כ מבין בו .
אבל אחי תראה , תתיחס לכולם בכבוד , אל תתנהג למישהו אחרת רק בגלל שהוא ערבי , נוצרי , גרמני ... ותאמין לי אתה תהיה יותר שמח
חשוב לציין שמאז שאני בפורום הזה רוב האנשים מתיחסים אלי בכבוד רב , ולא מתנהגים אלי בגזענות כי אני מוסלמי .
תאמינו או לא , קיבלתי מכמה אנשים כבוד פה יותר ממה קיבלתי מהרבה אנשים ערבים שאני מכיר.
יום טוב
אתה מרגיש אז ישראלי ? ז"א אתה הייתה באבל, ואתה חוגג את יום העצמאות? כמו הישראלים-היהודים?
אחד מאיתנו?

ואני באמת לא יודע הרבה על האיסלאם
כמו שאני לא יודע הרבה על נצרות על הבודהיסטיות וגם על היהדות אני לא יודע הרבה
אבל מה שאני יודע זה שכל המלחמות\בעיות בעולם, מתחילות רק בגלל חילוקי דעות ובעיקר בקשר לדתות [חוץ ממלחמות כיבוש שזה לממון]

ושתבין, אני מכבד אותך כמו שאני מכבד יהודים, בקשר לזה לא מעניין אותי מאיפה הבנאדם הגיע אני מתייחס לכולם לשווים... הזכרתי כבר שאני מכבד את הדרוזים כבני אדם אפילו כמה הודעות לפני כן [רחוק מלהיות גזען]