[quote=superbik3]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rebox
::
לא מסכים, ישראליות זה משהו שקיים 60 שנה, יהדות זה מה שהחזיק את העם הזה
המסורת...
^^אמינם, אוקי לא ידעתי שיש חיילים שמאמינים באיסלאם בצה"ל , אני מקווה שאתה מודע לזה שזאת הדת שקוראת להשמדת כל שאר הדתות, אני מקווה לזה שאתה מודע לזה שזאת הדת שמניעה את החיזבאללה,החמאס,אל אקצה וכל שאר ארגוני הטרור המוסלמים
|
זה ממש ממש לא נכון , אנחנו מאמינים באחווה ובשלום בין העמים והדתות , חיזבללה וחמאס האלה בני הזונות הורגים אנשים בשם הדת , וזה אסור לפי הדת , הם רק הורסים את הדת . לא כל מה שאתה רואה בטליוויזיה זה נכון , אם אתה רוצה לדעת מה הדת המוסלמית אתה צריך להתעמק בזה , ותאמין לי אתה תחזור בגישה אחרת .
אני מוסלמי ואני מאמין באל אחד , ומכבד את כל הבני אדם , אף אחד אינו יותר טוב מהשני ,
לא משנה אם הוא מוסלמי , נוצרי , יהודי ... כולם שווים אצל אלוהים , ורק מי שמאמין יתר הוא יותר טוב . - נוצרים קצת פחות כי יש להם כמה טעויות בדת - לא רוצה צהיכנס לזה ולדבר על משהו שאני לא כ"כ מבין בו .
אבל אחי תראה , תתיחס לכולם בכבוד , אל תתנהג למישהו אחרת רק בגלל שהוא ערבי , נוצרי , גרמני ... ותאמין לי אתה תהיה יותר שמח
חשוב לציין שמאז שאני בפורום הזה רוב האנשים מתיחסים אלי בכבוד רב , ולא מתנהגים אלי בגזענות כי אני מוסלמי .
תאמינו או לא , קיבלתי מכמה אנשים כבוד פה יותר ממה קיבלתי מהרבה אנשים ערבים שאני מכיר.
יום טוב