צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-05-08, 15:34   #6
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
באמת אחלה יוזמה:

1) שמעתי טובות על יחידת יהל"ם אבל שמעתי שאי אפשר לצאת לגיבוש אם המספר עולה מעל 1.25(ומה עם הצלינדר?!) יש דברים בגו? וזה נכון שהם נותנים לך לצאת לגיבוש אם אתה חותם שאתה עושה ניתוח לליזר(ואם כן מתי אני צריך לעשות את הניתוח)

2) מה צריך לעשות על מנת לצאת לגיבוש ספניר מסטיל"ים/דבורים? ואם אני נופל משם אני חוזר לסטיל"ים/דבורים? או שניתן להתמיין ליחידה אחרת בחיל הים

3) מש"ק לוט"ר,אני יודע שפעם היה ניתן להתקבל לתפקיד מש"ק לוט"ר רק ע"י נשירה מאחת היחידות המובחרות אבל עכשיו ניתן גם מיחידת כפיר,האם זה נכון? ומה צריך לעשות על מנת לצאת לגיבוש שלהם? כל אחד יכול לצאת או שצריך להיות שפיץ בטירונות? תוך כמה זמן לאחר תחילת הטירונות יש את הגיבוש ללוט"ר? והאם הם גם מצטרפים לפעילויות או שעוסקים רק בהדרכה?

4) בנוסף חשבתי על אופציה לא קרבית במידה ויהיה לי 82 ומטה(ולצערי זה מה שיקרה עם משקפיים מספר 2.5 לינדר 4.5,עקמת קלה,פלטפוס קשה,וקילה שהייתי קטן) ומה שהכי קרץ לי זה דוברות ומידע(בייחוד גל"צ והמחנה) למרות שאני יודע י שהסיכוים להתקבל נמוכים אבל ננסה מקסימום לא נצליח,ובקשר לשאלה,זה נכון שבנים יכולים לקבל זימון רק מ64 ומטה? והאם זה תקף עד היום שרק בעלי פרוטקציות מתקבלים? מה כולל הבחינות שם? ולאחר שעברתי את המבדקים הראשונים מה המשך הקבלה? יש עוד איזשהו סינון/ראיון?
1. אפשר להגיע ליהל"ם עם משקפיים, השאלה היא איזה מספר. אני לא בטוח בנוגע למספר שלך ובנוגע לצילינדר אני בכלל לא בטוח.

2.לגבי הסנפיר, בניגוד לשאר הגיבושים, כאן מאתרים אותך בזמן הגיבוש סטי"לים\דבורים. ז"א שאם תהיה שפיץ בגיבוש סטילים, תאותר כמספיק ראוי להיות לוחם סנפיר ותעבור גיבוש.
בנוגע לנשירה - תלוי באיזה שלב.

3. לוט"ר לא נפתח כל מחזור. קח לדוג' את מרץ 08, אז לא נפתח. אם אני לא טועה בנוב' 7 כן נפתח. בכל אופן לא כל מחזור נפתח הקורס לוט"ר וגם לא כל שנה.
כולם יכולים לגשת לגיבוש. הגיבוש נערך כשבוע לאחר ההתגייסות.
העבודה של המש"קי לוט"ר היא הדרכה, אבל רק שתדע שהמסלול שלהם הוא ממש קשה וממש מאתגר ומעניין.

4. אכן כן. לצערי אך ורק בעלי פרפויל 64 ומטה ו\או בנים יחידים יכולים לגשת למיונים הנ"ל. בנוגע לפרוטקציות, כל צה"ל סובב סביב פרוטקציות, יש מקומות שזה בולט מאוד ויש כאלה שלא ממש, אבל רק שתדע שהן קיימות בכל מקום. אם אתה טוב באמת יקחו אותך בלי שום קשר לשום דבר - תהיה שפיץ זה הכי חשוב.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט