באופן עקרוני אני אמור למחוק את הפוסט הזה אבל אני רוצה שיראו את התגובה שלי אליך ידידי היקר.
תקשיב מר בחור, אחד הדברים שאני שונא במדיום של האינטרנט זה העובדה שזה נותן לאנשים את ה"אומץ" לרשום דברים מהביטחון החם של החדר בבית שלהם מאחורי ההגנה של אמא ואבא (ובנינו אתה עוד מסתתר מאחורי אמא ואבא כי לפי הניסוח אין סיכוי שאתה בן יותר מ14 ) ואולי אפילו איזה כלב מחמד (במקרה שלך אני מהמר על פודל עם קוקיות וורודות ? ) ,צר לי אבל את המטרה שלך לא השגת, אני מנהל את הפורום הזה מספיק זמן כדי לא להתרגש מכל דביל בתול בן 14 שיקלל את אמא שלי/אחותי ,יאחל לי סרטן ושלל מחלות סופניות , ויפנטז עלי בכל מיני תאונות מחרידות שכוללות מוות איטי ומייסר (עד כמה שידוע לי יש פורומים שלמים שחושבים על זה

)
הדבר היחידי שיצא מהפוסט הזה שלך ,זה שאתה הפסדת ...אתה הפסדת את הגישה לקהילה האיכותית הזאת שרק הולכת ומשתבחת, והכי חשוב הפסדת את הכבוד שלך ,אין כבוד בלפתוח 12 יוזרים ולקלל כמו ילד קטן שלקחו לו את הכדור ולברוח ,היית מרוויח הרבה יותר כבוד אם היית פשוט יושב בבאן שלך כמו ילד טוב ,וחוזר בגישה חיובית יותר
ההפסד הוא רק שלך ,ואני מאחל לך עוד המון שנים מאושרות עם עצמך ילד קטן ופתאטי שכמוך
לילה טוב.