טראומה מזעזעת - קטע ענקקקקקקקקקקקקקק אחד המצחיקים
חחחחח לקחתי את זה מפורום אחר שראיתי אין קטע פשוט ענקקקקקקקקקק
טראומה מזעזעת
אתמול אני וחברה שלי החלטנו לעשות את זה בפעם הראשונה.
הזמנתי אותה עלי כי היה לי בית ריק .סבבה,ישבנו על המיטה, ראינו טלוויזיה ,לאט לאט התקרבנו ,התנשקנו והתחלנו לחרמן אחד את השני. אחרי 3 דקות בערך ככה של התחרמנות, הורדנו אחד לשני את הבגדים והיא נשארה רק עם התחתונים,אני באתי להלביש את הקונדום ואז היא אומרת לי" בוא נחכה עם זה שנייה">מפה הבנתי שהיא רוצה לרדת לי,סבבה יאללה,בפנאן.
היא ירדה לי(ודרך הגב זאת הרגשה ממש נעימה) , עד שהרגשתי שעוד שנייה אני מביא לה שפריץ לתוך העיןןן, אמרתי לה להפסיק. אחר כך באתי להלביש את הקונדום, ושוב היא אומרת לי "רגע אני רוצה שתרד לי קודם" אמרתי טוב נו אם היא מבקשת סבבה,למה שרק אני ייהנה? הורדתי לה את התחתונים ,התקרבתי למצב שהייתי איזה חצי סנטימטר מהאיבר שלה ופתאום בא גלל של ריח מסריחחחחחח ומחניקקקק של שוקו ששחכו ממנו בתוך איזה פח, או טונהה שלא נגעת בה שבועיים- כזה ריח, ואני לא הבנתי אם זה מהתחתון או מהכוס שלה. סבבה, התחלתי לרדת לה ובשנייה ששמתי לה את הלשון על הדגדגן.... חשבתי שאני עומד להתעלף! וואט דה פאק?!?!?!?!
מה זה הריח הזה???? מה את לא שוטפת תמנוש???. אז הצצתי למעלה לראות את הבעת הפנים שלה וראיתי שהיא ממש נהנתה, אז אמרתי טוב נו אם היא אוהבת את זה אני אמשיך, אני מוכן לסבול בשבילה ,אני אוהב אותה. ככה אחרי 3 דקות, הרגשתי שהלשון שלי נופלתתתת לא יכולתיי יותררר ובדיוק באותה שנייה, היא שמה לי את הידיים על הראש שלי!!!! ככה היא גונחת עם הידיים שלה על הראש שלי ,לא נותנת לי אוויררר, הדבר היחידי שאני רואה זה משו אדום\ורוד עם ריחחחח של סרדיןןןן פג תוקף!!!!!! עד שלא יכולתי יותר צעקתי "דייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! !"
היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה אז אמרתי לה" תגידי לי את לא מתקלחת ?!?!?מה ניסגר עם הכוס שלך מה זה הריח הזה?!?!?!" ובאותה שנייה חשבתי לעצמי "יווווו איזה דפוק אני כוסעמקק איזה מפגר!!!!" היא הסתכלה עלי בזלזול ענקי והלכה. ומה אתם חושבים שהיא הלכה בלי להשאיר מתנה בדרך????
הבת זונהה הכניסה לי וואחדד ביטא לביציםםםםםם, ואני שוכב שם עם טעם של דג על הלשון, פגם בביצה השמאליתתת והיא פשוט הלכה!
יום אחרי זה בבצפר אני באתי להגיד לה שלום ולקחת אותה לשיחה, כי מה שהיה זה לא לעניין, וכשהתחלתי לדבר איתה היא פשוט העיפה לי כאפהה ואמרה "אני ואתה גמרנו" ורצה בבכי לשירותים, אז מהר רצתי אחריה, במטרה לדבר איתה ולהוציא אותה משם.... ואז כל החברות הזונותתתת שלה" תעוףף מפה עדיאל אתה לא רואה מה אתה גרמתת לה?!" ואני כזהה "סליחה?!?!"
אני זה שיש לו פגם בביצה השמאלית!!!! איך את רוצה שיקראו לך עכשיו? "חד ביצה"?!?! מה אין לך יענו סכל בקופסא?!
אני זה שהוציאו ממנו את הזכות לנשום אוויר צחיח!!, ואני עוד גורם לה לסבול?!?!?
כאילו מה? אני יורד לה, לא יכולתי לנשום, הילדה עוד שנייה הרגה אותי, כמעט נחנקתי, יש לי וואחד חאמסה על הלחי+ביצה במצב ענושששש והיא סובלת?!?!
כוסעמק נישבר לי הזיןןן!!!!
אני יודע שזה לא הסוף, אני אתן לה זמן לחשוב על זה ואקח אותה לשיחה. אבל מה אני אגיד בה?? "שתפי תכוס אינעל ראבק!!!!!!!!!" תעזרו לי ,תנו עצות מה להגיד לה אני רואה אותה אחרי החופש…..
נ.באנשים חכמים לומדים מטעויות של אחרים " >או במקרה שלי מטראומות של אחרים....
הקיצר אל תרדו למישהי לפני שהיא מתקלחת ראבקקק יש לזה ריח של סרדין לא הבנתם?!?!?!!
חחחחחחחחחחחחחחחחח הבנאדם פשוט גמוררררר
|