ציטוט:
פורסם במקור על ידי שייקה
גב
מתח -3Xmax
אתה בטוח שזה טוב לך לעשות מקסימום? זה יעייף אותך, אני הייתי עושה 3X10 בצורה רחבה.
חזה
פרפר במכונה נראה לי מיותר לחלוטין אני הייתי מוריד ומוסיף לחיצת חזה במשקולות בזווית חיובית.
רגליים
יפה אחי, אחלה תרגילים בחרת אבל אני לא רואה פה עבודה על התאומים, אני הייתי מוסיף לחיצת תאומים במכונה עם שני הרגליים. (ותעשה את זה בסוף כמובן זה לא תרגיל קשה במיוחד)
השאר מעולה הייתי משאיר. עכשיו לגבי בטן, נשאלת השאלה מדוע אתה לא עושה בטן? אין זמן?.. אם כן מכיר את זה, תשקיע פעם אחת בשבוע ותוסיף לa/b/c בטן (פעם אחת), אני גם עושה את זה תאמין לי צ'יק צ'ק, תעשה אלכסונים צד ימין, אלכסונים צד שמאל וכפיפות בטן בשיפוע
|
אחי מתח אני לא סוגר 5 .. אני עושה על מכונה כזאת מיוחדת זה רגיל רק קצת עוזר מלמעלה עד שאני יצליח חופשי אני לא עובד ת10.
חזה דחיקת במשקולות בודדות חסרת תועלות פשוט הדחיקה במוט והדחיקה במשקולות בודדות מתבצעת אותה תנועה אז בישביל מה?
התאומים אני עובד עליהם ואין שום בעיה שכחתי להוסיף בתוכנית
בטן שיוצא אני עובד עליה ככה כבר שלוש חודשים לא עבדתי עליה ווואלה רק נראה יותר טוב.
בטן עובדת כמעט בכל בתרגילים .
חוץ מזה שהיה איזה עניין שלא יכלתי לעבוד עליה בגלל שהטחול שלי היא ארוך יותר ב1 וחצי סמ בגלל מחלת הנשיקה אני יתחיל לעבוד עליה משבוע הבא.
תודה אחי!
מחכה לעוד תגובות