אשכול: מנהלים
צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-05-08, 14:35   #7
Blabla144
Guest

[quote=Yoggie]תודה רבה על המחמאות חבר'ה... אני חושב שזה קצת כפוי טובה להגיד מה שכתבתם על ההנהלה. סה"כ אני יושב ומשקיע די הרבה מזמני לכתוב לפורום (שימו לב לפוסטים האינפורמטיביים שננעצו למעלה לאחרונה) למרות שאני סטודנט במקצוע שלא משאיר הרבה זמן פנוי. אף פעם לא הופנתה אלי שאלה שלא שמחתי לתת עליה תשובה ולעזור. כנ"ל גם חבר'ה מקצועיים שבאו לרשום בפורום כמו לוליק ומאור שישבתי להם על הראש שיכתבו פה כדי שתוכלו לקבל את המידע הכי עדכני. וכנ"ל גם ארבל שהתנדב לעשות סיקורים מצולמים ולתרגם מאמרים, וכל שאר המנהלים הפעילים יותר והפעילים פחות.

יש פה חבר'ה שנחשבים "משתמשים ותיקים" אבל 90% מההודעות שלהם הם כותבים בדיבורים כללי. אז במקום לבוא בטענות כלפי ההנהלה תשאלו את עצמכם כמה תרמתם לרמת הפורום במקום להתעסק בקטנות ובלמי יש את המשחק היותר מגניב לפלייסטיישן 3.

הפורום הוא לא מקום לפירסום של כל מני עסקים וכמו שתמיד אנחנו מוחקים הודעות כאלה גם אם היא נכתבה מגולש ותיק אצלנו נאלצנו למחוק אותה. אתם גם יכולים ליצור איתו קשר באופן פרטי מי שבאמת חפץ בזה, לא כך? זה פותח דלתות לכל הפרסומים שמנסים להדחף לפורום כדי לקבל חשיפה, אנחנו לא רוצים בין היתר ליצור פה תקדימים או להפלות גולשים. אז אין וזהו.
דינו, (או כל אחד אחר) אם יש לך טענות כלשהן לפורום אתה מוזמן לשלוח לי מייל ונדון במה אפשר לעשות ולשפר.

אלייך אין לי טענות לא בכלל,ההשקעה שלך גדולה ואני רואה את זה בנעוצים ובהסברים הרגע קראתי את אחת ההודעות שלך...
זה דיבורים כללי, הוא לא פרסם עסק של שהוא מוכר משהו...בסך הכל משהו שבאמת יעיל להרבה אנשים והוא לא הכריח אפחד להרשם דרך הקישור שלו הוא גם הביא קישור חופשי ,אז זה היה מאוד מיותר למחוק פוסט כזה והנה לפחות עניתה ולא ישר מחקתה את ההודעה, תודה
ובקשר להשקעה רוב ההודעות שלי בדיבורים אולי לא בדקתי אף פעם אבל לא חסר גם הודעות בתזונה כל מי שאני יכול לעזור לו שם אני עוזר.
אז..סתם הכללה עשית.
ואם אתה מדבר עם גיל בזמן הקרוב תגיד לו שיבדוק את האימייל.