צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-04-08, 17:37   #55
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
כל הקונג פו וכל הסיפורי איירון מן של ברוס לי...זה לא יותר מאגדת בולשית לילדים לפני שינה.
לפי דעתי כל הקטע הזה של שאו לין זה בולשיט...תכניס לשם איזה מתאגרף הוא מזיין אחד אחד..
ולא צריך עכשיו לזיין בשכל שהם מהירים ואלה איטיים כי זה שטויות במיץ. זה אותו קטע של ג'קי צ'אן ועוד סיני אחד חדש...לא זוכר את שמו בסרטים קופצים הורגים עם סיכות בחיים הם לא יעשו כזה דבר בכלל
כל כך צודק! ואתם עוד אומרים את זה כאילו ברוס לי הוא פלאש ומייק טייסון וכלל המתאגרפים הם סתם דובים איטיים שבקושי זזים. בשיא הקריירה של מתאגרפים ברמתו המהירות והזריזות שלהם תתפוס כל שחיף משאולין עם המכנסיים למטה. עאלק ברוס לי מהיר ובלה בלה בלה. יופי, מהיר, אבל הוא בם אדם אנושי ומייק טייסון הוא ספורטאי מקצועי שבשיאו אומן ע"י מיטב הצוותים והייתה לו גישה למיטב החומרים. כל האגדות האלו על זה שברוס לי היה איזה Superhero נופחו בצורה חולנית.

אני אגיד לכם עוד משהו - לא הרבה זמן לפני מותו ברוס לי הפסיד בקרב לא רשמי למתאבק ג'ין לבל. כנראה שגם ג'ין לבל בעצמו הוא איזה גיבור על אם הוא ניצח.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט