צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-12-06, 21:52   #59
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
אף אחד לא טען שיש גזע עליון כולנו יהודים.אני אישית חצי עיראקי חצי רוסי אז איפה בדיוק טענתי שמי שרוסי ועיראקי הוא עליון? מה שאמרת עכשיו אין בו שום הגיון.
ורובינו בארץ הם שילוב של כמה עדות שונות, לכן בחיים לא אמרנו שיש גזע עליון, מה שכן הראנו זה עליונות יהודית בעולם כולו בהרבה נושאים אם זה תרבותי/מדעי/שכלי. ואמרנו שיהדות היא הרבה יותר מסתם דת אלא גזע, כמו כן ציינו שרוב היהודים הם יהודים בדם ולא מגויירים.
אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי.
אני גם לא חייב בכלל לענות להודעה שלך , ההתנצלות לא היתה בשבילך במילא אלא בשביל בן אדם אחר. אם זה טוב לך או לא, ממש לא מעניין אותי, אבל מה שכן, אני חושב ש-30 פעם שאמרתי על מה אני מצטער זה כבר מספיק, קצת טחנו את זה לא?
טחנו אחו :):):):):):) אבל מבחינתי עצם ההתנצלות לא משנה כלום העניין זה הדעות שלכם[ואני לא מדבר על כולם]אתה רוצה להגיד לי שבתור אתיופי הייתה חוזר לפורום לאחר קריאת האשכול של הלחם? באמת היה חשוב לך ההתנצלות הזאת? יש דברים שנעשים שאי אפשר לסלוח אליהם וסלח לי על ההשוואה החריפה אם כל הכבוד אני לא מאמין להתנצלות של גרמניה ולעולם לא יסלח להם ולא רק על המעשים אלה על העצם המחשבות והאמונות המבחילות שלהם
Deja Vu מנותק