ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
תאמין לי שגם אתה לא מעניין אותי מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר אותך ונראה לי זה אתה שתופס תחת פה על כולם וחושב שהוא גזע עליון וזה לא מפתיע בהתחשב לעבר שלך[ושתבינו בהתחשב בכל הדעות שלך דווקא לי קל להגיד כן אתם צודקים הרי זה בא לטובתי ]אבל אני בכל זאת לא עושה את זה אני לא סובל גזענים הרי אם הייתה אתיופי לא הייתה מאמין בדברים האלה נכון?ובטח ובטח לא הייתה מתעמק בזה כל כך כדאי להרגיש אם עצמך יותר טוב ולא נעים להגיד אני גם מטיל ספק בחוכמתך זה כל מה שיש לי להגיד לך בצורה העדינה ביות שאני יכול אנ לא מתכוון להגיב פה יותר
|
אף אחד לא טען שיש גזע עליון כולנו יהודים.אני אישית חצי עיראקי חצי רוסי אז איפה בדיוק טענתי שמי שרוסי ועיראקי הוא עליון? מה שאמרת עכשיו אין בו שום הגיון.
ורובינו בארץ הם שילוב של כמה עדות שונות, לכן בחיים לא אמרנו שיש גזע עליון, מה שכן הראנו זה עליונות יהודית בעולם כולו בהרבה נושאים אם זה תרבותי/מדעי/שכלי. ואמרנו שיהדות היא הרבה יותר מסתם דת אלא גזע, כמו כן ציינו שרוב היהודים הם יהודים בדם ולא מגויירים.
אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי.
אני גם לא חייב בכלל לענות להודעה שלך , ההתנצלות לא היתה בשבילך במילא אלא בשביל בן אדם אחר. אם זה טוב לך או לא, ממש לא מעניין אותי, אבל מה שכן, אני חושב ש-30 פעם שאמרתי על מה אני מצטער זה כבר מספיק, קצת טחנו את זה לא?