צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-12-06, 21:41   #56
shahaflol
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,454
ברירת מחדל

ציטוט:
אף פעם לא היתה שום הודעה של עליונות ולא טענו שיש גזע עליון מסויים, חוץ מכמה אשכולות שהראתי עליונות יהודית בהרבה תחומים,ועל זה אני לא הולך להתנצל,אני מאוד לאומני ומאוד פרו ישראלי/יהודי. האם אתה חושב שאני צריך להתנצל על זה שהוכחתי עלוינות יהודית? או שזה בסדר בשבילך?לבחור רק מה שטוב לך ואת היתר להשתיק זה לא הגיוני, אם כבר דנים בכל צריך לשים את כל הקלפים על השולחן.
עומרי, לדעתי אין שום דבר רע במאמרים מדעיים ואכן קיימים הבדלים בין הגזעים. לא מפריע לי שתרשום שמבחינת הכושר הגופני לדוגמא האפריקאים עם ידם על העליונה, ואת זה אנחנו רואים גם באולימפיאדה (סתם דוגמא לא משנה אם אתה מסכים או לא). מה שכן גורם לבעיה זה שמתוך המידע הזה אנשים מסיקים שהגזע הזה טוב יותר מגזעים אחרים שנחותים לעומתו.
הבדלים בין גזעים אכן קיימים, אבל גזע נחות וגזע עליון? לא קיים דבר כזה. אותו דבר עם דוגמת היהודים, אז היהודים "מוכשרים" מהבחינות שהבאת, אבל זה לא הופך אותנו לעליונים.
shahaflol מנותק