--------------------------------------------------------------------------------
בן 22,משקל 93 גובה 184,והמטרה שלי היא חיטוב,יש לי אחוזי שומן רבים וכרס גדולה אבל בשאר הגוף לא רואים זאת,אני חושב שיש לי מבנה גוף מזומורף(כל הבנים במשפחה גדולים וגבוהים עם נטיה להשמנה חוץ מהאח הקטן שהוא גבוה מאוד ורזה מאוד 194!),
אף פעם לא התאמנתי באופן סדיר בחדר כושר (מידי פעם) ולמרות זאת יש לי מבנה גוף רחב אך כרס ואחוזי שומן גבוהים ולכן החלטתי לבצע תוכנית אימונים+תזונה רציתי שתגידו לי את דעתכם ותתנו לי טיפים במה אני טועה ובמה אפשר לשפר.
אורח חיים-עובד בלילות וישן מהבוקר עד 1 בצהריים כשאני מתחיל את האימון ב 8 וחצי 9 בערב.(מבחינה ביולוגית 1 בצהריים זה כמו בוקר בשבילי אז אני מתאים תפריט לכך ש1 בצהריים זה כמו 7 בבוקר )
תזונה-לקחתי תפריט מהאתר שמותאם אומנם למשקל 80 למרות שאני 90 אבל חשבתי שזה יתאים לי----------
ארוחת בוקר – 0700
1 גביע קוטג' חצי אחוז שומן
1 כפית שמן זית
5 פרכיות אורז
1 ירק כלשהו
ארוחה 2 10:00
3 לחם קל
150גרם (6) פרוסות פסטרמה דלת שומן
1 כפית שמן זית
1 מלפפון ירוק + חסה
ארוחה 3: 13:00
4 לחם קל
1 טונה במים
1 ירק כלשהו
1 כפית שמן זית
ארוחה 4 16:00
150 תפוח אדמה
סלט ירקות קטן
200 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן
חצי כף חלבון מי גבינה לפני אימון
17:30 אימון
19:15 סיום אימון
1.5 כף חלבון מי גבינה + 1 כפות הגשה של סוכר ענבים על בסיס מים + כפית גלוטמין
2030
180 גרם תפוחי אדמה
סלט ירקות קטן
200 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן
1 כפית זית
2330
3 חלבוני ביצה + 1 כף גבינה 0.5%
1 כפית שמן זית
1 פרכית אורז
אימונים-4 פעמים בשבוע חדר כושר,פעמיים כדורסל(לא רציני ,זריקות לסל)ויום כדורגל.לא בימים עוקבים!
כשהאימון בחדר כושר כולל אימון אנאירובי של פולבודי קודם כל חימום,מתיחות,אחרי זה עובד על מכשירים של גב וחזה ואז עובר לשרירים קטנים של בטן ורגלייםוידיים ובסוף אירובי של 30 דקות כשאני משחק עם העצימות,פעם 12 קמ'ש פעם הליכה פעם 10 קמש' ולבסוף מתיחות.
תוספים-קניתי חלבון מי גבינה של אופטימום השחור,ויטה לייף וסוכר ענבים+בננה=שניהם לוקח לפני ואחרי האימון.
שונות-לוקח גם כמוסה קטנה של אומגה 3 לפני האימון ותה ירוק בלילה.(יש לציין שאני רק בהתחלה רק כמה ימים בתוכנית)
|