צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-04-08, 22:02   #33
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

ציטוט:
פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
לא אמרתי שהמשחקים במחשב נראים יותר טוב מאשר בPS3 (אני לא יכול להעיד על זה כי אני לא משחק במחשב ואין לי PS3)
אבל קח למשל את קרייסיס, ותריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות (אם יש לך מחשב מספיק חזק בשביל זה), ואני לא חושב שהוא נופל מגרפיקה במשחקים בPS3
חוץ מזה, כבר שמעתי כמה הנחות שהקוסולות לא מספיק חזקות בשביל קרייסיס
לא הכל מסתכם בקרייס מבחינת רמת גרפיקה.
קונסולה ומחשב הם שני דברים שונים אך שניהם מבוססים בעיקרון על חומרה של מחשבים.
אתה צודק,כבר קיום ישנם כרטיסים שהם יותר חזקים מן שבב ה RSX שטמון ב PS3.
כוחו של ה RSX הוא כ 7800GTX או 6800 אולטרה ב SLI אם אני זוכר נכון
לעומת זאת יש כיום כבר את ה 9800GX2 שטוב פי כמה וכמה מן השבב הנ"ל,האומנם?

אז כמו שנאמר אכן אם משווים אחד לאחד את שני המעבדים הגרפיים ה 9800GX2(שמורכב אומנם משני ליבות אך הוא בעצם כרטיס אחד)חזק בעשרות מונים אך הדבר אינו כל כך בר השוואה כפי שזה נראה.
המשחקים אשר מפותחים לקונסולות, PS3 במקרה שלנו, נוצרים מפותחים במיוחד לאותה קונסולה ומותאמים לה ברמה הגבוה ביותר בכדי לנצל את מלוא כוחה של הקונסולה למטרת איכות גרפיקה כמה שיותר טובה של המשחק.
לעומת זאת במחשב הדבר אינו ככה והמשחקים מפותחים בצורה שונה כדי שהמשחק יוכל לרוץ בכמה שיותר מחשבים.

אז למרות החומרה המתקדמת יותר שמקורה במחשבים של היום ישנה סבירות גבוה שהגרפיקה היפה היותר תראה על גבי ה PS3(על אחת כמה וכמה שמדובר בפורטים מן הקונסולות למחשב כמו שקורא הרבה לאחרונה והמגמה נמשכת)אך עם כל זאת כבר כיום אנו רואים שבמחשבים החזקים ביותר הגרפיקה כבר נראה יותר טוב במשחקים מסויימים מאשר בקונסולות וכנראה שהמגמה הזאת רק תתפתח.

maradona מנותק   הגב עם ציטוט